KRK Rokit
KRK Rokit
Ahoj, dnes mi přišly studiové monitory KRK Rokit 5 G4.
Po zapojení jsem si hned všiml, že nehrají tak jak mají. Je asi jasné, že to bude vrchní částí (omlouvám se, nevím jak se to nazývá), která je na obou monitorech "zamáčklá", viz přílohy. Nemáte nějaké tipy jak to opravit? Děkuji každému za rady.
Po zapojení jsem si hned všiml, že nehrají tak jak mají. Je asi jasné, že to bude vrchní částí (omlouvám se, nevím jak se to nazývá), která je na obou monitorech "zamáčklá", viz přílohy. Nemáte nějaké tipy jak to opravit? Děkuji každému za rady.
Re: KRK Rokit
Dělá se to vysavačem. Musí mít tu regulaci výkonu. Posuvná záklopka na hadici. Chce to opravdu začít na slabém sání.
Nebo reklamace.
Případně zkusit sání pusou přes kousek hadice vhodného průměru.
Nebo reklamace.
Případně zkusit sání pusou přes kousek hadice vhodného průměru.
Jestli ti prisli jakoze sis je koupil nove, tak okamzite reklamovat.
Aj keby si ich kupoval pouzite, tak by som to reklamoval
Jedine, ze by Inzerat znel nejako takto “predam za 10 euro rozdrbane male monitory, na ktorych su premacknute vyskove reprodukotry”
Jedine, ze by Inzerat znel nejako takto “predam za 10 euro rozdrbane male monitory, na ktorych su premacknute vyskove reprodukotry”
Mohl jsem to reklamovat, ale nevím na koho by šla zodpovědnost. Jestli na kurýra nebo na prodejce. Za mě spíš na prodejce. Vyzkoušel šel jsem ale nejdříve pár drobných technik, tato zabrala
Děkuji všem
podla tohto si to kupoval asi nove, zodpoveda predajca a mal si riesit reklamaciu
Kdyby to kupoval fungl nove, je to zabaleno tak, ze by k tomuto nemohlo dojit. Spise je kupoval jete a prodejce pekny vykuk a smejd.
To nejspis nekdo pojebal a vratil do 14 dnu bez udani duvodu
Jo, taky moznost. Prodejce by to vsak pri vraceni mel zkontrolovat, pokratit vracenou castku a dale prodavat jako poskozene.