Kúpa CD playera

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Jarroo
Kontaktovat uživatele:

Re: Kúpa CD playera

Příspěvek od Jarroo »

Ja som tiež na tom tak,keď sa mi v rokoch 1988 -1989 dostali do rúk katalógy Technics a JVC tak som si vtedy povedal,že raz budem mať takúto zostavu.Lenže vtedy to bolo finančne nedostupné a dokonca ani Tuzex špičku nedovážal .Kto by bol dal vtedy len za zosilovač triedy "Superdigifine" JVC 85 000Kčs! Dnes sa mi podarilo za dva roky zohnať 4ks zostavy "Superdigifine", ale asi JVC XL-Z555BK Superdigifine cd player už nezoženiem buď ho nahradím Sony,alebo Technicsom 720..770.990.

kite19
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kite19 »

Jarooo:
Tiež som si myslel, že nezoženiem do 2000kovej zostavy od technics CD player, ale zohnal som, síce cena bola strašná, ale zohnal, ak by som bol počkal, tak ušetrím 2/3 ceny :lol: , ale netrpezlivosť mi minula peniaze :D
Vydrž, ono sa to zjaví, osobne mám pocit, že tie modelové rady boli k sebe ladené (možno je to blbosť). Kúp CD prehrávač tak aby si veľa neminul a čakaj. Náhradný laser na to JVC sa ešte dá zohnať?

Jarroo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jarroo »

Máš pravdu,treba mať trpezlivosť. JVC XL-Z555BK 18BIT -jeden kus je v Kanade -muzealny 330dolárov +80Euro pošta,je to vela ,jeden kus JVC XL-M701BK 6+1Cd 18BIT je v Goetborgu vo Švedsku ale aj tam je poštovné 82Euro . No skúsim počkať ešte mesiac-dva možno sa niečo objaví, mám pod palcom asi 6-8 online bazarov.Maďarské 2, 1Rakúsky,1Nemecký,1Švedsky 1Holandský niečo sa možno objaví aj na Aukre Cz
a Ebay. Uvidíme.Najväčšiu chybu som urobil,keď v Nemecku na Quoke v Mnichove bol jeden pekný kúsok JVC XL-Z555BK za 140Euro,len mal nefunkčné dialkové to by som bol dal opraviť,alebo by som niekde zohnal.Nekúpil som ho.Dnes to lutujem.

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Pri cenach svedskej posty sa mi zda tych 82€ este dobra cena...

Dinosaurjr
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dinosaurjr »

jj pořídil bych "něco", co hraje a byl na čihadle...
Od další značky lze doporučit slušné kousky se sehnatelnou KSS-240 a KSS-213B
SONY CDP-X222ES
SONY CDP-X229ES
SONY CDP-X202ES

a nebo novější
SONY CDP-XA30ES
SONY CDP-XA20ES
SONY CDP-XA3ES
SONY CDP-XA3ES

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

V Cesku a ani na Slovensku se tahle znacka sice „moc nenosí“ ale za mne:

http://www.hifi-studio.de/hifi-klassike ... X-6850.htm

(A to napríklad zde:
http://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40 ... _sacat=293)

;)

Jarroo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jarroo »

Ďakujem za info o Cd playeroch ,mám ich všetky uložené ak do konca roka nezoženiem JVC XL-Z555BK ,tak si kúpim inú značku zatial najviac sa mi pozdávajú Technics 770,990 a 720. To Onkyo ani na Slovensku moc neide,ale nové hifi do Onkyo a Yamaha sú teraz dosť po v elektroobchodoch.

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Potom napiš cos pořídil a jakou značku ať víme co a jak. Technics SL-PG400 A digital optic output má ale nepoužívám neboť nemám vhodný zesík. Display názvy písní nezobrazuje, v době uvedení na trh kolem r.1991 nebylo moc rozšířené - v této cenové třídě. Bejt Tebou tak upřednostním aparát co umí číst formáty CD-RW a MP3, může se občas hodit.

Jarroo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jarroo »

JVC XL-Z555BK dokáže čítať texty aj JVC XL-M701BK tiež,.Určite napíšem čo som kúpil do konca roka by som to chcel mať doriešené.

Jarroo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jarroo »

Tak,padlo definitívne rozhodnutie,kupujem JVC XL-Z555Bk ,takže mi pribudne do rodiny štvrtý kus"SuperDigifine"je to stroj z Ostravy,za cca 14 dní mi ho donesie osobne.Tu je link s technickými parametrami je to z Kanady,ale sú tam dobré obrázky. http://www.canuckaudiomart.com/details/ ... -condition

Keď ho vyskúšam dám vedieť ako to funguje

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Z Kanady :?:

Takze tedy 120V/60Hz... *sunglases*

Nebo jen ten link...?

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

On píše, že je ten link s technickými parametrami je z Kanady.

Jarroo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jarroo »

Ja to ,len link ,lepší som pre ilustráciu nenašiel,samozrejme,že ten z Ostravy je vyrobený pre Europu 220V.

Felčar
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Felčar »

http://elektro.bazos.cz/inzerat/4238696 ... e-1988.php

tady jeden je, sice od velkošmelináře, ale vypadá fajn :)

Jarroo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jarroo »

Zdravím všetkých: CD player JVC XL-Z555BK som dnes priniesol,pán mi ho doniesol skoro až domov /18km od domu/čo je pre mňa zanedbatelné, hneď sme ho na benzínke vyskúšali sice ,len zo sluchátkami ale všetko funguje perfektne,čelo je absolutne bez škrabanov aj hrany sú nepoškodene,na vrchu sú dva malé škrabance na kryte,ale kolegovia lakýrnici mi cez počítač namiešajú farbu a streknú kryt.,momentálne to neriešim,cena bola super 100Euro . Na eBay sa pohybuje od 130 do 160Euro + poštovné 25-35Euro.Dúfam ,že bude slúžiť.Konečne mám 18 bit Cd player.

Odpovědět