Marantz PM4400 - oprava

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
upca
Kontaktovat uživatele:

Marantz PM4400 - oprava

Příspěvek od upca »

Dobrý den,mám zesilovač Marantz PM4400 a začal u něj vypadávat zvuk. Když cokoliv pustím tak to v pohodě hraje pak na pár vteřin ticho a zase hraje. Nemáte někdo s tímto zkušenost? Přemýšlím jestli se vyplatí zesilovač ještě opravovat nebo je to už jeho poslední tažení. A pokud opravovat tak kam ho dát v Brně a okolí...? :-)

TAB
Kontaktovat uživatele:

Re: Marantz PM4400 - oprava

Příspěvek od TAB »

Zdravím,

problém nebude tak vážný pravděpodobně máte špatné relátka na výstupu už jsem tento zesilovač také tady měl na servisu. Oprava dle mého názoru je rentabilní. Rozhodně lepší než nové levné hifi jako například Cambridge audio které umře hned po záruce ;-) Pokud se nebojíte poslat zesilovač poštou tak opravu mohu provézt. Více info do SZ nebo na www.analogservis.cz

dkdkdk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dkdkdk »

Mám Cambridge a nic mi neumírá. Dalo by se to nějak řešit? Docela jsem se těšil na nový stroj po záruce a ano to pořád běží a běží :cry:

TAB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TAB »

ahoj dkdk. vtipné ale kdyby jsi tu den co den tuto značku opravoval díky velmi nekvalitním čínským součástkám, pájením s hromadou studených spojů nebo musel řešit blbě řešené ochrany tak by tě sranda přešla :D Mě je to celkem jedno aspon mám klientů dost ale někdy mě těch lidí je líto... Bud rád že ti tvoje CA slouží dobře (jeden fungující tvůj zesilovač ještě nic moc neznamená) a taky záleží co máš za model a z jakého roku ty starší jsou na tom lépe..

upca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od upca »

Díky za odpověď. Raději bych ten zesilovač poštou neposílal, mám z té přepravy trochu obavu. Ale když jsem se díval co děláte za krásný kousky tak to zvažuji. Pokud nenajdu někoho tady do příštího týdne tak se Vám ozvu, ještě jednou díky za reakci. :-)

TAB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TAB »

Zdravím. Jasně. Poohlédněte se v okolí a když nikoho nenajdete dejte vědět. Stačí to dobře zabalit nejlépe do originální krabice a pojistit.
Za těch 12let se mě ještě nestalo, že by se komponent rozbil a to přijímám i odesílám prakticky po celém světě. S pozdravem p. Boukal Analogservis

Odpovědět