Mozna blbej dotaz

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
Aleskla
Kontaktovat uživatele:

Mozna blbej dotaz

Příspěvek od Aleskla »

Dobrý den.
Používám k ovládání streameru Cambridge audio 851N Apple ipad air2, což už je historie a tak už začíná dosluhovat. Ted mě to doma dalo by se říct hraje skvěle a jde mi o to jestli když vyměním ten Ipad za něco jiného jestli to bude mít vliv na zvuk nebo ten Ipad opravdu slouží jen k ovládáni toho streameru. Používám to na Tidal a na aplikaci Strem magic.
Děkuji za rady.

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Mozna blbej dotaz

Příspěvek od Jarda69 »

Jestli to hraje i pri vypnutem ipadu, tak je jenom jako ovladac a na zvuk nema vliv.
Otestuj.

Aleskla
Kontaktovat uživatele:

Re: Mozna blbej dotaz

Příspěvek od Aleskla »

Díky za radu. To mě nenapadlo. Jak jednoduché.
Nicméně jsem zjistil: sem nelenil a vytáhnul jsem starší telefon, nainstaloval jsem Tidal, stream magic a pripojil jsem na streamer. Vse fungovalo, ale zdalo se mi, že zvuk není to na co jsem byl zvyklej. Tak jsem přepínal mezi tabletem a telefonem a připadalo mě to stejné, ale pořád jiné. Takže jsem se odhlásil z Tidalu v tabletu a za logoval jsem se přes aplikaci stream magic na Tidal v telefonu a hned přišla změna k lepšímu. Teď když vypnu mobil tak streamer hraje pořád dál. Dokud jsem se přes aplikaci stream magic nepřihlásil tak to hrálo pouze z toho tabletu i při vypnutém stavu. Z telefonu to nešlo. Tak mě připadá, že pokud je na streamer přihlášeno více zařízení pod stejným účtem tak to sníží kvalitu. No teď to hraje skvěle tak už nemám co řešit.
Díky.

Odpovědět