Multimediálne centrum - najlepšie 4K?
Re: Multimediálne centrum - najlepšie 4K?
Čo hľadám som popísal vyššie, no možností je veľa preto tie extrémy.
Prehrávanie čo najväčšieho počtu video formátov vrátane HEVC-265.
AVR nemám takže viackanálový zvuk neriešim, stačí mi výstup kvalitného sterea,
s možnosťou prehrávania bezstratových formátov Flac, ALAC, WMA a pod. čiže s kvalitnejším D/A prevodníkom, ak ho vôbec MMC majú.
Jedinou podmienkou týkajúcej sa audia, bol samostatný audio out konektor, či už analóg alebo digitál,
s možnosťou pripojenia na kvalitný stereo zosilňovač bez digitálneho audio vstupu.
Čo sa týka USB vstupov, tak min. 1× USB 3.0 s možnosťou pripojenia ext. HDD s kapacitou od 2TB do 10TB (s vlastným alebo bez napájania adaptérom)
Cenové rozpätie som v úvode naschvál nezadával.
to: macher
Tvoje tipy na NVIDIA SHIELD TV PRO a Vero 4K+ sú asi top.
Prehrávanie čo najväčšieho počtu video formátov vrátane HEVC-265.
AVR nemám takže viackanálový zvuk neriešim, stačí mi výstup kvalitného sterea,
s možnosťou prehrávania bezstratových formátov Flac, ALAC, WMA a pod. čiže s kvalitnejším D/A prevodníkom, ak ho vôbec MMC majú.
Jedinou podmienkou týkajúcej sa audia, bol samostatný audio out konektor, či už analóg alebo digitál,
s možnosťou pripojenia na kvalitný stereo zosilňovač bez digitálneho audio vstupu.
Čo sa týka USB vstupov, tak min. 1× USB 3.0 s možnosťou pripojenia ext. HDD s kapacitou od 2TB do 10TB (s vlastným alebo bez napájania adaptérom)
Cenové rozpätie som v úvode naschvál nezadával.
to: macher
Tvoje tipy na NVIDIA SHIELD TV PRO a Vero 4K+ sú asi top.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Asi to bude trochu mimo tému, ale aspoň na odľahčenie otázka pre Drivera: už sa ti podarilo vybrať vhodné slúchadlá alebo tie prídu na rad až po MMC?
Presne tak..
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tak to ti prajem veľa šťastia. Hm, a aké vybavenie si minulý rok vlastne kúpil? Teda ak to nie je tajomstvo...
to: progsociety
...v čom mi praješ šťastie?
....aké vybavenie máš na mysli?
...robíš sociálny výskum, progsociety?
...v čom mi praješ šťastie?
....aké vybavenie máš na mysli?
...robíš sociálny výskum, progsociety?
...opravujem nie sociálny ale sociologický,,,,
Ak by som sa rozhodol pre Nvidia TV Shield,
ako ho prepojím so stereo zosilńovačom ktorý má iba RCA vstupy a Nvidia TV Shield má iba HDMI a USB-3.0 konektory.
Je to možné? Ak áno čo k tomu potrebujem a ako to prepojím?
Jedná sa mi o audio prepojenie.
TV LG ktorý chcem používať, má čo sa týka audia iba optický výstup, nemá ani sluch. výstup.
Díky za radu.
ako ho prepojím so stereo zosilńovačom ktorý má iba RCA vstupy a Nvidia TV Shield má iba HDMI a USB-3.0 konektory.
Je to možné? Ak áno čo k tomu potrebujem a ako to prepojím?
Jedná sa mi o audio prepojenie.
TV LG ktorý chcem používať, má čo sa týka audia iba optický výstup, nemá ani sluch. výstup.
Díky za radu.
Ak má Tvoj LG TV niektorý HDMI výstup označený ako ARC, tak máš audiovýstup aj na tom HDMI.
to: mrba
...nehľadám ďalšie výstupy z TV LG...
...ale hľadám možnosti prepojenia Nvidia TV Shield Pro so stereo zosiľňovačom so vstupmi RCA...
1. -použiť Opt. výstup z Tv LG (cez D/A prevodník), alebo
2. -použiť výstup HDMI ARC z Tv LG (cez HDMI audio extraktor), alebo
3. -použiť výstup HDMI z Nvidia TV Shield, (cez rozbočovač a zároveň audio extraktor)
Nvidia TV Shield Pro, chcem používať aj na prehrávanie stereo audio HiRes formátov.
Nevlastním AV-receiver s HDMI ani inými dig. vstupmi.
...nehľadám ďalšie výstupy z TV LG...
...ale hľadám možnosti prepojenia Nvidia TV Shield Pro so stereo zosiľňovačom so vstupmi RCA...
1. -použiť Opt. výstup z Tv LG (cez D/A prevodník), alebo
2. -použiť výstup HDMI ARC z Tv LG (cez HDMI audio extraktor), alebo
3. -použiť výstup HDMI z Nvidia TV Shield, (cez rozbočovač a zároveň audio extraktor)
Nvidia TV Shield Pro, chcem používať aj na prehrávanie stereo audio HiRes formátov.
Nevlastním AV-receiver s HDMI ani inými dig. vstupmi.
HDMI extraktorov a podobných vecičiek je hodne, len drvivá väčšina na zahr. e-shopoch.
Buď zohnať mimo sk a cz s IN a OUT ktoré potrebujem, alebo oželieť pár vstupov a výstupov a kúpiť u nás.......
Buď zohnať mimo sk a cz s IN a OUT ktoré potrebujem, alebo oželieť pár vstupov a výstupov a kúpiť u nás.......