Náhrada za B&W 805 Diamond
Re: Náhrada za B&W 805 Diamond
koudy
Mám ještě nově ty Cabasse, tak vydržím, není kam spěchat, slíbili mi za vzniklé problémy zajímavý update výhybky, stojí za to počkat.
Mám ještě nově ty Cabasse, tak vydržím, není kam spěchat, slíbili mi za vzniklé problémy zajímavý update výhybky, stojí za to počkat.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tímto všem děkuji za cenné rady a pomoc, obzvlášť té dané osobě, teď už nevím kdo to byl, která mě navedla na ty dánské krámy, co je prý výhra, tak se nechám překvapit
Děkuji znovu a naposled. 

Tak pak poreferuj, ne že to tu pro tebe objednáním skončí 

At ti to hraje aspon z casti jako AC
.

RedBaron
Vždyť jsi to byl Ty, ty jsi mě navedl, tak tedy Tobě díky.
Když to bude stát za to, dám vědět, už se ozvalo pár zájemců o přímé srovnání s jejich regálovkama, tak by se to případně mohlo udělat hromadně, také by mě to zajímalo.
koudy
Ty budeš první, kdo se doví výsledek, pak zbledneš závistí.
Vždyť jsi to byl Ty, ty jsi mě navedl, tak tedy Tobě díky.
Když to bude stát za to, dám vědět, už se ozvalo pár zájemců o přímé srovnání s jejich regálovkama, tak by se to případně mohlo udělat hromadně, také by mě to zajímalo.
koudy
Ty budeš první, kdo se doví výsledek, pak zbledneš závistí.

Miero
bude se jednat o produkt, který se ještě nenabízí, ale prý brzy bude v nabídce tato volba.Američtí vědci zjistili, že to prý lépe hraje se značkovými součástkami.
bude se jednat o produkt, který se ještě nenabízí, ale prý brzy bude v nabídce tato volba.Američtí vědci zjistili, že to prý lépe hraje se značkovými součástkami.
Tak super, si myslim, ze je lepsie chvilu pockat na novy model, nez kupit za tu istu cenu model starsi. Uz i kvoli hodnote nasledneho predaja, ak by si casom nasiel nieco este lepsie
)

Tak to nevím, jestli to bude hned nová bedna, to by mě naštvalo, já to pochopil tak, že si budeš moci při nákupu zvolit jak kvalitní součástky budou ve výhybce, jestli standardní a nebo za příplatek jakési asi lepší, myslím si.
To teda zistili naozaj novinku.

Prečo asi do "vážnych" repro sustav dávaju WBT ,káble vnutorné lepšie a Mundorf , Duelund a iné kvalitné sučiastky.

https://www.tnt-audio.com/accessories/d ... ver_e.html
https://positive-feedback.com/Issue70/duelund.htm
Materiálové náklady možno +5%, prirážka za "special edition" 15-25%. Rozdiel je "vývar", keď je dosť ochotných za to cálovať, prečo niePrečo asi do "vážnych" repro sustav dávaju WBT ,káble vnutorné lepšie a Mundorf , Duelund a iné kvalitné sučiastky.

BVa: Měničů určitě ne, ale reprosoustav jako celku ano
S tím vývarem souhlasím, ale to se děje u mnoha značek i bez wbt a mundorfů uvnitř...

Mundorfy budou udržovat parametry výhybky daleko déle než nějaký elektrolyt za pár korun, tudíž je to zase o zvuku.
Boxy , svorky a káble nehrajú (nemali by..) , v reprosústavách hrajú len meniče. Svorky a káble v boxe nič na zvuku neovplyvnia, len dobrý pocit majiteľa..A v pôvodnej verzii určite neboli elyty, ale nejaké MKP (polypropylén, fólia),alebo minimálne MKT..Tie budú rovnako dlhodobo (určite prežijú majiteľa..) stabilné ako tie Mundorfy . A ich "skreslenie" je asi 3 rády pod skreslením aj tých najlepších meničov, takže...Čo by malo nejaký význam, je výmena cievok s jadrom(ak tam boli..) za vzduchové.. Dať ten rozdiel do kvalitnejších meničov má ďaleko väčší význam.BVa: Měničů určitě ne, ale reprosoustav jako celku ano