Nevzpomene si někdo na factory reset Topping DX3 Pro?
Nevzpomene si někdo na factory reset Topping DX3 Pro?
Zdravím všechny, stalo se mi, že jsem omylem zmáčknul na dálce "DX3 Pro" volbu "AUTO" a od té doby mi DX3 Pro "usíná" vždy, když nic zrovna na vstupu nehraje
Logicky jsem nakoukl do manuálu, ale tam uvádí úplný nesmysl "abych točil voličem proti směru hodinových ručiček do doby, až problikne displej, což se stane, ale tovární reset to nevyvolá ani omylem. Stejně tak rada od AI držet volič a současně připojit k síti. Což asi může u některých zařízení fungovat, ale u DX3 Pro ani omylem. Díky všem za pomoc 
Re: Nevzpomene si někdo na factory reset Topping DX3 Pro?
Jak ti to napsalo AI?
Pro obnovení Topping DX3 Pro (nebo verze Pro+) do továrního nastavení (Factory Reset) postupujte takto:Uveďte zařízení do pohotovostního režimu (Standby / režim spánku – na displeji svítí pouze svítící tečka).Otáčejte velkým předním knoflíkem (kolečkem) proti směru hodinových ručiček (doleva).Otočte jím takto rychle o několik otáček za sebou (cca 3 až 4 otočení).Jakmile se celý displej kompletně rozsvítí a následně se vrátí zpět do zobrazení s jednou tečkou, tovární reset je dokončen.
Pro obnovení Topping DX3 Pro (nebo verze Pro+) do továrního nastavení (Factory Reset) postupujte takto:Uveďte zařízení do pohotovostního režimu (Standby / režim spánku – na displeji svítí pouze svítící tečka).Otáčejte velkým předním knoflíkem (kolečkem) proti směru hodinových ručiček (doleva).Otočte jím takto rychle o několik otáček za sebou (cca 3 až 4 otočení).Jakmile se celý displej kompletně rozsvítí a následně se vrátí zpět do zobrazení s jednou tečkou, tovární reset je dokončen.
Re: Nevzpomene si někdo na factory reset Topping DX3 Pro?
Tohle je právě ta rada z manuálu, která mi nefungovala, ale díky
Já pak poptal AI a rada na současné podržení kolečka 10 - 20s (držel jsem raději déle) při zapojení do sítě zdá se nakonec pomohla. Prvně jsem si myslel, že nepomohla, ale pomohla. Zdroj zvuku mám vypnutý a ikonka vstupu už svítí stabilně a nebliká, což by znamenalo, že po minutě by to přešlo do pohotovostního režimu.