Dostala se mi do rukou od mých prarodičů sestava s gramofonem. Potřeboval bych od vás nějaké rady, jak do budoucna postupovat při nějakém "upgradu"

Gramofon: Technics SL-B3
Přenoska: Sony XL-MC3
Bedny: Aiwa NSX-S50
Konkrétní dotaz mám k přenosce. Nebyl jsem s to dohledat českou diskuzi k tomuto modelu a s angličtinou v tomhle odvětví si jistý nejsem. Zaprvé si ani nejsem jistý, že uvedené označení označuje přenosku. Pokud o přenosku jde, mohl by mi někdo prosím říct, nakolik je "dobrá"? Zároveň by mě zajímalo, jestli se jedná o přenosku, která má vyměnitelnou jehlu, či nikoliv. Zatím hraje dobře, nicméně do budoucna bych to rád věděl. Pokud se dá vyměnit, jakou jehlu případně do ní? Také by mě zajímalo následující: slyšel jsem, že existují typy (jehel nebo přenosek, teď nevím), které jsou konstruovány tak, že v podstatě ryjí do desek a časem je ničí, obzvláště pak při špatném nastavení přítlaku atd. Je to pravda?
No a potom bych se celkově rád zeptal, jestli v mé sestavě je něco, co by se dalo použít a nebo bude třeba vyměnit "úplně vše".. Díval jsem se na cenu beden na bazaru a pravděpodobně bych skrze právě jejich nízkou cenu začal u beden. Gramec sám o sobě asi taky úplně nejlepší není, zlepšila by se ale kvalita reprodukce, kdybych například prozatím investoval do nových beden? Jsem student, takže extra moc peněz na rozhazování nemám, ale postupně bych se chtěl dostat do toho, že budu mít relativně kvalitní sestavu, za kterou se nebudu muset stydět... Můj dotaz je hodně obecný, ale nevím kde začít, tak to zkouším takhle. Pokud se tu rozjede nějaká diskuze, snad by se daly jednotlivé části příspěvku konkretizovat

Díky za odpovědi! Adam