rád bych si do svého obýváku (viz foto v příloze) pořídil nějaký repro/audio systém okolo 15 000 Kč. Hned zkraje musím přiznat, že nejsem žádný audiofil. Měl jsem vždy jen obyč televizi a u počítače mám stará otlučená sluchátka Koss SB/45, která pro mě znamenala vrchol :-[. Nehledám tedy žádný luxus, v podstatě budu chrochtat blahem, když konečně uslyším nějaké basy. Zároveň ale nechci vyhodit peníze za nějakej nesmysl nebo třeba nějakou nekompatibilní kombinaci AV recieveru a repráků, která se zničí navzájem... proto bych si rád nechal poradit od odborníků, tzn. od Vás

Moje požadavky jsou:
- pouze stereo (2.0 nebo 2.1), prostorový zvuk nepotřebuji
- připojení k TV a XBOXu
- možnost připojit se přes BT mobilem (doma máme všichni androidy) - spotify, písnička z youtube
- FM rádio
Moje TV je tento samsung.
Pár večerů jsem šmejdil tady na fóru a snažil se něco načíst a jestli chápu správně, budu muset koupit AV reciever (kvůli FM rádiu?) nebo aktivní repráky (ale bez rádia). Nebo existuje úplně jiné řešení?
Pro úplnost - repro bych potřeboval max. 85 cm vysoké (abych to nacpal pod skříňku...
PS: koukal jsem se třeba na DENON AVR-X550BT. Je to dobré řešení? Pokud jo, tak jaké repro k tomu, abych to nezničil? :pozor
Ale jak jsem už psal, jsem amatér, rád si nechám poradit i jiné řešení...
Díky mooooc!