Pojistka a rozvodný síťový kabel pro audio
Re: Pojistka a rozvodný síťový kabel pro audio
Viablue mám k přístrojům a taky mě napadla ta X60. No cena rozhodující asi není, ten strop bych viděl max 1000Kč/metr.
Take pouzivam X40/X60 a vyborny pomer kvalita/cena
.

Mám u DA převodníku X-25
je to za danou cenu vynikající kabel.

DAC X40, monobloky zatim X60
.

Tak se mi včera podařilo dokončit operaci samostatného přívodu. Pojistka Hifituning Supreme3, kabel stíněný 5x2,5mm a zásuvka Viborg. Tak to je masakr. U mně největší přínos ve zvuku za dobu všech obměn a výměn. S mou zkušeností naprosto podepisuji v plném rozsahu jak zde někde bylo zmíněno: sestava vám hraje tak jak vaše zasuvka.
Já teda zatím nefiltruji a bydlím v centru města. Je teda fakt, že se to dalo poslouchat od 23:00 a po 24 už to bylo super. Ale takovou změnu jsem fakt nečekal. Už si říkám, že jsem tam měl prdnout ten Viablue X60. Všem díky za podněty. Jsem hodně spokojený, velmi to zvuk posunulo, konečně.
Nic nenahradí napájení z baterek. To je skutečné hifi.
Blahopřejiiljic píše: ↑04 pro 2021 23:12Tak se mi včera podařilo dokončit operaci samostatného přívodu. Pojistka Hifituning Supreme3, kabel stíněný 5x2,5mm a zásuvka Viborg. Tak to je masakr. U mně největší přínos ve zvuku za dobu všech obměn a výměn. S mou zkušeností naprosto podepisuji v plném rozsahu jak zde někde bylo zmíněno: sestava vám hraje tak jak vaše zasuvka.Já teda zatím nefiltruji a bydlím v centru města. Je teda fakt, že se to dalo poslouchat od 23:00 a po 24 už to bylo super. Ale takovou změnu jsem fakt nečekal. Už si říkám, že jsem tam měl prdnout ten Viablue X60. Všem díky za podněty. Jsem hodně spokojený, velmi to zvuk posunulo, konečně.

Jak se ta 5x2.5 zapojuje jako rozvod 230V?
Funguje to pak i jako filtrační kapacita?
Funguje to pak i jako filtrační kapacita?
FS: Cena/přínos naprosto nepřekonatelné. O to větší radost. Člověku se ale do toho z mnoha důvodů nechce. Já teda vedu po povrchu takže změna kabelu je relativně snadná. Stejně zatím nevím co bych tam dal kromě té X60.
Jarda69: Kamarád si udělal napájení z baterek svých déčkovych monobloků. To byl nátěr, nechápal jsem. Takže baterie ano, ale Stormtank je pro mě nedostižný (zatím
, nikdy neříkej nikdy).
Nejsem elektrikář, zvoleno na doporučení, ale předpokládám že jde u fáze a nuly zdvojnásobení průřezu.
Jarda69: Kamarád si udělal napájení z baterek svých déčkovych monobloků. To byl nátěr, nechápal jsem. Takže baterie ano, ale Stormtank je pro mě nedostižný (zatím

Nejsem elektrikář, zvoleno na doporučení, ale předpokládám že jde u fáze a nuly zdvojnásobení průřezu.
No, baterky k D jsem zrovna nemel na mysli 

To jsem pochopil, já jen konstatoval svou jedinou zkušenost s napájením z baterií. 

Já jsme dostal doporučení (pro mne pozdě) v hifi studiu na kabel LAPP. Bohužel, už nevím přesné označení, ale pamatuji si, že to byl kabel stíněný a určený pro průmyslové roboty, které tím napájecím kabelem pohybují a tak byl odolný proti ulomení. Ale bylo to lanko a to by prý stejně nemělo jít do zdi.
Na webu jsem pak narazil na tento Gigawatt.