Ahojte všetci, som tu nový a potreboval by som poradiť pri výbere sterea. Presiel som zopár prispevkov a pochopil ze som bol trosku mimo

Chcel som AVR a pritom mi ide len o stereo takze z toho plynie ze bude lepsi integrac....atd. Zaujímal som sa o autohifi aj mal zopár montáži ale nebojte sa nie v štýle ,,aby ma každy počul,,

ale pozeram ze Home hifi je daco uplne ine tak by som potreboval radu ako to skombinovať vsetko co by som chcel. Mam zaujem o hudbu v štýle Allan Jackson, John Mayer, aj nieco rockovejsie pripadne Dire Straits, BB KING, a tak. Prehravanie zatial asi bude musiet staciť USB a hudba vo FLAC. pripadne možno by bodlo aj nejake iradio. do Budúcna nevylučujem aj lepší prhravač ale momentalne nehrozí. cenové prostriedky ,,nesmejte sa,, do 1500€

Orietovat by sa to malo hlavne na hudbu filmy idu bokom. Skúste niečo poradiť nejaku zostavu stlpove repro + zos. v danej cene rozpočtu. Repro sa mi celkom pacia napr. JAMO S 626 alebo aj HECO VICTA PRIME 502. Ale to su len take moje napady

dakujem za rady. pripadne ake info este potrebuje tak doplnim. Dakujem

foto priestoru: