Přehrávání hudby z notebooku
Re: Přehrávání hudby z notebooku
Zkoušel zde někdo DAC 1 USB ?
exaudio :
Osobne by aj mňa potešilo, keby to už bolo vonku v oficiálnej verzii, mohlo by sa to porovnať s high endovým DACmi.
Autori sú perfekcionisti, tak aj vzhľad bude tomu zodpovedať.
Osobne by aj mňa potešilo, keby to už bolo vonku v oficiálnej verzii, mohlo by sa to porovnať s high endovým DACmi.
Autori sú perfekcionisti, tak aj vzhľad bude tomu zodpovedať.
To ano. Rozhodně by stálo za to slyšet ten DAC na špičkové sestavě a v akusticky upraveném prostoru. Asi nezbývá než konstatovat "dočkejme času, ..."
Dobrý večer všem. Stáhnul jsem si a nainstaloval do Foobaru DarkOne, neporadíte nějaký odkaz, kde bych našel český manuál na jeho komplet nastavení? Umím jen česky 

O ceskom manuale neviem, ale mam rozchodenu jednu portable verziu foobaru s Darkone. Mozem ju niekde upnut, staci to stiahnut a nakopirovat do PC. Potom si len nastavis audio vystup a pripadne vyhodis sox resampler, ktory tam pouzivam. Ak teda chces, napis mi sukromnu spravu.
To simak, to by bylo super, dej to někam ke stažení, díky. Leny
Keďže to chcú viacerí, tak tu je odkaz :
http://uloz.to/xrk6ZrZu/foobar2000-zip
Čo treba :
1. Treba nastaviť výstup. Ten si každý nastaví podľa toho, akú zvukovku (DAC) používa.
K dispozícií je tam aj ASIO.
2. Treba nastaviť media library, t.j. knižnicu (adresáre), kde máte uloženú hudbu. Zobrazí sa tam moja knižnica, ktorá Vám samozrejme nepôjde.
Treba cestu na moju knižnicu zmazať a zadať si tam svoju. pOTOM SA Vám naľavo zobrazí zoznam Vašej uloženej hudby.
3. Z DSP som odstránil sox resampler a graphic equalizer, ktorý používam. Každopádne k dispozícií to tam je, môžte si to nakonfigurovať, ak chcete.
Pokiaľ má niekto záujem ako SPRÁVNE nastaviť sox resampler, nech mi napíše súkromnú správu. Každopádne doporučujem sox res. používať.
Foobar je free, takže zverejnením odkazu nič neporušujem. Bude to tam "visieť" pár dní, potom to zmažem.
Keďže je to portable verzia, stačí súbor rozbaliť a nakopírovať kde chcete.
Veľa zdaru prajem.
http://uloz.to/xrk6ZrZu/foobar2000-zip
Čo treba :
1. Treba nastaviť výstup. Ten si každý nastaví podľa toho, akú zvukovku (DAC) používa.
K dispozícií je tam aj ASIO.
2. Treba nastaviť media library, t.j. knižnicu (adresáre), kde máte uloženú hudbu. Zobrazí sa tam moja knižnica, ktorá Vám samozrejme nepôjde.
Treba cestu na moju knižnicu zmazať a zadať si tam svoju. pOTOM SA Vám naľavo zobrazí zoznam Vašej uloženej hudby.
3. Z DSP som odstránil sox resampler a graphic equalizer, ktorý používam. Každopádne k dispozícií to tam je, môžte si to nakonfigurovať, ak chcete.
Pokiaľ má niekto záujem ako SPRÁVNE nastaviť sox resampler, nech mi napíše súkromnú správu. Každopádne doporučujem sox res. používať.
Foobar je free, takže zverejnením odkazu nič neporušujem. Bude to tam "visieť" pár dní, potom to zmažem.
Keďže je to portable verzia, stačí súbor rozbaliť a nakopírovať kde chcete.
Veľa zdaru prajem.
Dovolil jsem si taky stáhnout, díky moc, vypadá to pěkně (rozhodně líp, než holej foobar).
Experimentuju i s MusicBee, kvůli možnosti ovládání z telefonu (remote app), ale nějak se mi to nedaří na mém mobilu rozběhat (Samsung Galaxy Ace II, Android 2.2). Nevim, jestli ti není i nastavením routeru. Nemáte někdo s tímto zkušenosti?
Experimentuju i s MusicBee, kvůli možnosti ovládání z telefonu (remote app), ale nějak se mi to nedaří na mém mobilu rozběhat (Samsung Galaxy Ace II, Android 2.2). Nevim, jestli ti není i nastavením routeru. Nemáte někdo s tímto zkušenosti?
Pouzivam http://foobar2000controller.blogspot.sk ... start.html IPcky a porty musis mat nastavene korektne, nech je to akykolvek klient (telefon) pristupujuci na server (pocitac). Niekedy pristup v ramci domacej siete blokuje firewall - treba nastavit vynimku pre konkretny software.
Díky za nasměrování, stačilo poladit nastavení Firewallu a už mi jde ovládat dálkově jak Foobar, tak i MusicBee. Ještě jednou díky.
- olympus720
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Zaznamenává někdo rozdíl při poslechu z NTB napájeného přes jeho baterii a při přehrávání z NTB zapojeného přímo kabelem do sítě ? Myslím tím případ, kdy je nTB použit jako zdroj signálu, který směruje přes USB výstup do DAC.