rad si necham od zdejsich v audiu zbehlejsich poradit co do obyvaku o cca 40m2, ve kterem je prostor pouze na regalovky (sloupky nechci z prostoroveho ani estetickeho duvodu) a i ty jsou kompromitovany umistnenim na sideboard o hloubce 45cm a stojici u zdi, takze u repracku o hloubce treba 34cm zustava vzadu prostor pouze cca 10cm. Dalsi promenne: parovat zamyslim s Yamahou R-N803d, pripadne s necim podobnym multifuncknim a v podobne cene. Posloucham rock, pop, hip hop atd. a spise ve vyssi kvalite. Hlasitost nejcasteji "panelakova", takze sousedy nerusici, ale tu a tam bych rad ten prostor hudbou naplnil trochu vic (hlasitosti by mel byt umoznen poslech i na sedaci souprave ktere umistneni cca odpovida tomu na obrazku nize). Regalovky muzou byt z tech vetsich, ale zase by to nemela byt nejak pulmetrova a 20kg vazici monstra.
Rozpocet, idealne do 800-1000E. Koukal jsem po Wharfedale Diamond 11.2, na ktere se daji najit docela pozitivni recenze, jsou esteticky velice dobre zvladnute a maji port smerem dolu, ale ty jsou za polovic a tak premyslim jestli by se za dvojnasobek nenaslo neco trosicku fajnovejsi. Bohuzel co nachazim je temer vzdy s bassreflexem vzad a tu se prave bojim vysledku pri pouhych 10cm od zdi. Nad 1000E uz to hnat nechci (na prvni audio mi ten rozpocet prijde tak akorat a i proporcnost k planovanemu zdroji mi prijde tak nejak v poradku).
Mistnost (cervena = skutecna velikost a umistneni sideboardu, fialova = zamyslene umistneni repro)

Chapu ze umistneni v prostoru ma k dokonalemu daleko, chapu ze 1000E neni budget na vyskakovani, chapu ze tu bude spousta lidi s audiem v cene maleho domku a proto predem dekuji vsem kteri poradi k veci a alespon priblizne v nahore vytycenych mezich.