Zdravím,mam330 dm a poslech zacína být jakoby dost zastrenej .Dočetl jsem se že první odchází výšky a taky degradace kabelu a vyhybek a tak si říkám ,jestli by šlo ty bedny repasovat? Nemuselo by se použít originální díly (je dost možné že se už ani nedají sehnat.......?)
Nechce se mi je prodávat ,ani vyhodit....... chtěl bych si je nechat..dik za info jestli to je možné ,jestli tam to co tam bylo a nebo něco jiného (lepšího?).....repraky mi přijdou v pohodě a tak vyměnit jen vyskace a vyhybky?...
kabely ....a co ještě? Dík
Repas reprobeden B&W
-
Marakazumba
- Kontaktovat uživatele:
Re: Repas reprobeden B&W
Vzhledem ke stáří - já bych nejprve vyměnil ve výhybce ty tři bipolární kondenzátory. Nejspíš už budou hodnotama úplně jinde.
Ak by si našiel niekoho kto ti vymení kopulky výškačov s cievkami, plus vyčistiť vzduchovú štrbinu v magnete pre cievku výškača, tak by mohli naďalej slúžiť. Ak teda to je poškodenými alebo časom degradovanými výškačmi (napr zaschnutý ferofluid v štrbine)
https://www.ebay.com/itm/146881852259?m ... 6331333064
Taktiež vymeniť tie bipolárne kondíky vo výhybkach za nové ako píše Miroš vyššie
https://www.ebay.com/itm/146881852259?m ... 6331333064
Taktiež vymeniť tie bipolárne kondíky vo výhybkach za nové ako píše Miroš vyššie
Blesku, já bych to tak nedramatizoval. Bednám táhne na čtyřicítku. Životnost bipolárů, kdy se drží v tolerancích, je v jednotkách let. Prostě výhybky jsou už rozhozené a jednotlivá pásma nenavazují tak, jako u nových. Pokud chce šetřit, použije zase bipoláry, nebo si připlatí a dá dražší svitkové, které mají podstatně o hodně delší životnost a lepší tolerance. Pokud je trochu zručnější a umí s páječkou, tak to zvládne sám.
-
Marakazumba
- Kontaktovat uživatele:
Ok dík,o peníze nejde a rád si připlatit .... každopádně dík poresim někoho...
s pajkou to umím tak že bude lepší to někomu svěřit.