Repro k Musical Fidelity M6SI
Re: Repro k Musical Fidelity M6SI
Ty kabely od Dynavoxu používám taky. Myslím že to jsou jedny z mála kabelů kde souhlasí poměry kvalita, optika vs. cena ... Pro moje využití mi přijdou opravdu hodně dobré, nejsem totiž zrovna žádnej kabelovej fetišista
Tak má zkušenost je přesně opačná,ty bedny potřebují dýchat,takže je mám metr od zadní i bočních stěn,pak se teprve rozjely

Jj,nemám s nimi taky problém,a to jsem kabelový fetisista

Vyzkoušel jsem Dynavox kabely taky a nic proti nim. Za ty peníze 

Taky mám ty Dynavox a mám s nimi dvě zkušenosti. Nemají moc rády páskové výškáče, pak je zvuk sice hodně detailní, ale suchý až šustivý, s hedvábnou kalotou si rozumí dobře. Zbytek pásma bez problémů.
Z toho jediného dostupného merania AC M-103 (odkaz od sekala) je vidieť veľký zdvih smerom hore od cca 2kHz..Tie boxy musia hrať presne tak aký má comboy pocit, teda ostro, prezentne a agresívne, ten zdvih výšiek je tá "detailnosť". To žiadny kábel nezachráni, jedine úprava výhybky na základe seriózneho merania. A od 35 Hz nemajú tie dvojpásma šancu seriózne zahrať, preto tomu trochu pomohlo umiestnenie do rohu, to výrazne zdvihne basy. Je to jednoducho úmerné moźnostiam dvojpásma so 7" stredobasom.
Bva
Nic proti Vám,jste technik a konstruktér,tedy nejpovolanější,ale
Zde se pěkně potvrzuje,že grafy neposlouchame,tudíž pro spoustu laiků,jako jsem já,je důležitější poslech napřímo.Já mám,jak jsem psal,přesně opačnou zkušenost s těmito repro a to,že musí být co nejdál od zdi a pak se teprve rozjedou,jak ve spodním pásmu tak i ve zbytku.Pro mne mají tyhle repro až neuvěřitelný prostor,basy na dvoupasmo nadstandardní a dost hluboké a neuvěřitelně rychlé a příjemné výšky,doslova medove
Jakmile jim dám stříbro v reprokabelu,okamžitě agrese na výškách,pro mě neposlouchatelne.Mám samozřejmě jiný řetězec a mistnost jako comboy,ale to nic nemění na faktu,že ty repro umí ve své cenové výborně hrát i od spodu a agrese se jeví vlivem stříbra
Nic proti Vám,jste technik a konstruktér,tedy nejpovolanější,ale
Zde se pěkně potvrzuje,že grafy neposlouchame,tudíž pro spoustu laiků,jako jsem já,je důležitější poslech napřímo.Já mám,jak jsem psal,přesně opačnou zkušenost s těmito repro a to,že musí být co nejdál od zdi a pak se teprve rozjedou,jak ve spodním pásmu tak i ve zbytku.Pro mne mají tyhle repro až neuvěřitelný prostor,basy na dvoupasmo nadstandardní a dost hluboké a neuvěřitelně rychlé a příjemné výšky,doslova medove

- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
mam AC 3m od zdi, hrajou vyborne, ale graf, graf jsem pred koupi neprohlizel
Tak to je chyba,mohl si mít misto beden 3 metry od zdi krásný graf 

Možná by comboy,vzhledem k tomu,že už je člen AC sekty,měl navštívit někoho z členů sekty a poslechnout,jak to umí hrát,aby si udělal obrázek a měl motivaci k dalším krokům 

Subjektívne pocity má každý inè, o tom je zbytočné diskutovať. Jedna rada (pokus..) pre comboya: skúsiť počúvat pod osou výšky, alebo boxy mierne zakloniť, tak aby osa výšky smerovala nad poslucháča. Koľko, to treba vyskúšať. To by mohlo subjektívny pocit z tých výšok "umravniť". Je to dlhý pásik, vertikálne výrazne smeruje a to by sa dalo využiť na korekciu pocitu. Materiál vodiča neurobí nič ani s kmitočtovou charakteristikou, ani so skreslením, nemôže výšky nijako ovplyvniť.. Napriek všetkým pocitom, "viere" a sektám.
Grafy skutočne nepočúvame, ale hovoria veľa o tom, čo počúvame. A skoro nič o tom, čo bude konkrétny poslucháč vo vvýsledku počuť.
Grafy skutočne nepočúvame, ale hovoria veľa o tom, čo počúvame. A skoro nič o tom, čo bude konkrétny poslucháč vo vvýsledku počuť.
Tak tím pádem,i když nejste členem sekty,jste zván taky,rád předvedu,jak se v posledních větách pletete 

Boxy AC som počul viackrát, aj keđ nie konkrétne M 103. Sú podriadené zrejme vkusu konštruktéra, dosť "nabrúsené" na výškach, rozhodne nie neutrálne. Upútajú, ale niekomu to môźe dlhodobo vadiť a unavovať. Ale s rastúcim vekom poslucháča tie výšky môžu aj pomôcť
Ja vám zase ponúkam, že vám tie boxy zmeriam, aby ste vedeli, ako sa pletiete

Ja vám zase ponúkam, že vám tie boxy zmeriam, aby ste vedeli, ako sa pletiete

Ze zvědavosti jsem se podíval na cenu těch čínských beden a "spadla mi brada". Ty dvoupásmové budky stojí 42000,- Kč.. To bych za to nedal ani náhodou. Za ty peníze jsou dostupné už jiné, kvalitnější reprosoustavy.
Sekal
A důvod?A které?
A důvod?A které?