Repro k Musical Fidelity M6SI
Re: Repro k Musical Fidelity M6SI
Bez pásku ani ránu 

Naposledy upravil(a) terahera dne 30 pro 2018 00:28, celkem upraveno 1 x.
Musím s "teraherou" jen souhlasit. Také jsem je měl a slyšel na různých zesilovačích, pokaždé se chovaly "různě". Ale opět musím podotknout, za vyzkoušení určitě stojí. Každopádně AC bych si dovolil doporučit zkonsultovat s panem Holcnerem z MeLiSSa (HiFionline).
AC se umí chovat velmi slušně a umí překvapit nepřítele
Jejich provedení je ve své cenovce neuvěřitelné,ale nesedí každému a se vším.Má zkušenost s nimi je,že když jim dáte lepší krmení,jste v šoku,proto bych je k danému zesu klidně zkusil
Výkon jim nevadí a věřím,že spíš naopak umí pěkně zatancit
Ale u těch regálů bych byl opatrnější,tam už to nemusí být ono,nebo naopak třeba jo.

A bacha na kabely,nemají rády stříbro 

Tannoye xt6f jsem doma měl - nádherně přesný prostor, na tvrdší muziku moc nebyly (při vyšších hlasitostech bylo poznat, že nestíhají, rychlý zvuk se jakoby sléval basy kompresovaly na jazz, i blues výborné), vyměnil jsem je za xt8f - takové uvolněnější podání a jsem spokojený. Hraju je s Onkyem A-9000r (2x75W/8Ohm) a jsem spokojený, mám je zatim také na 13m2 a jde to (i díky Onkyu které hraje velice dobře potichu) chvíli jsem měl ucpaný bassreflex ponožkama, teď jsem je vyndal. Chovají se vzorně, nic nikde nehučí.
No, zkusit jsem to musel...tesarpa píše: ↑29 pro 2018 20:31Neprodal bych je ani za 50. Jsem "šťastný posluchač"comboy píše: ↑29 pro 2018 20:09A neprodáš je? Dám 25k...tesarpa píše: ↑29 pro 2018 19:43Já se štěstím pořídil uzavřené regálovky ATC SCM11 za polovičku doporučené ceny. Ty by určitě fungovaly skvěle, ale nové stojí 60 tisícSranda je, že výrobce udává velmi konzervativně "Frequency Response (-6dB): 56Hz-22kHz", ale při umístění do rohu místnosti to hraje úplně v pohodě i nízké basy, tak nevím jak to měří.
Všeobecně uzavřené bedny mi jsou dost doporučovány i mimo toto fórum... A kdo prý jednou zkusí ATC, už jinde nehledá...
Jinak velké díky všem za tipy, ani nestíhám hledat další bližší info...![]()
![]()

Díky, už jsem je vypustil z hledáčku...macek11 píše: ↑30 pro 2018 01:42Tannoye xt6f jsem doma měl - nádherně přesný prostor, na tvrdší muziku moc nebyly (při vyšších hlasitostech bylo poznat, že nestíhají, rychlý zvuk se jakoby sléval basy kompresovaly na jazz, i blues výborné), vyměnil jsem je za xt8f - takové uvolněnější podání a jsem spokojený. Hraju je s Onkyem A-9000r (2x75W/8Ohm) a jsem spokojený, mám je zatim také na 13m2 a jde to (i díky Onkyu které hraje velice dobře potichu) chvíli jsem měl ucpaný bassreflex ponožkama, teď jsem je vyndal. Chovají se vzorně, nic nikde nehučí.

Díky za tip, napsal jsem mu v diskuzi u výrobku, uvidíme, jestli se teď přes svátky ozve...
AC je velmi dobrý tip. I regalovky dokáží zahrat jako větší bedny. Měl jsem AC i MF. M6si se chová a hraje jinak než Vincent. Potřebuje zatížit.
Takže raději bedny s co nejnižší citlivostí?
http://www.quadral.com/en/loudspeaker/aurum/sedan/
Před asi měsícem jsem měl možnost poslechnout a byl jsem mile překvapen. Nový (už opravdový) pásek jim oproti staršímu magnetostatu dodává ještě tu onu třešíňku na dortu. Může to být ale jen můj pocit, jelikož mi quadraly sedí obecně nejlépe...
Před asi měsícem jsem měl možnost poslechnout a byl jsem mile překvapen. Nový (už opravdový) pásek jim oproti staršímu magnetostatu dodává ještě tu onu třešíňku na dortu. Může to být ale jen můj pocit, jelikož mi quadraly sedí obecně nejlépe...
Nejsou doporučeny do malé místnosti, ale díkymarvinnrv píše: ↑29 pro 2018 18:01Na blues, soul, jazz a pop jsou přednesově dobré i quadraly třídy Platinum.
https://elektro.bazos.cz/inzerat/986310 ... M-M-50.php
novější model, poslední verze prstencové výškové kaloty, ne každému se ale hodí bílá
https://elektro.bazos.cz/inzerat/988117 ... INUM-M.php
starší model (POZOR, nejsou to Platinum M5, ale pouze Platinum M) první soustava od quadralu s tlakovou komorou,
Oboje jsou na prodej ve stejném městě. Nevím od kud jseš, ale pokud to je vzdáleností pro tebe únosné, tak bych určitě doporučil poslech.

AC V3M vlastnim a jsem max. spokojeny. Hraji paradne s lampama i tranzistorovym zesikem. Za pul roku se stehuji do baraku a poslechovka bude velikosti jako tvoje cca 15m2 a planuji si je nechat. Mam k nim i subo, ale neni rozhodne nutnosti (vyrobce udava basovou odezvu 40Hz v tol.pasmu 3dB), spis navyklost fullrange beden z minulosti. Jde o bytelny regal 16kg, cili prikladne rigidni ozvucnice, tim je AC proslule.
Naposledy upravil(a) koudy42 dne 30 pro 2018 11:43, celkem upraveno 1 x.
Díky za tip, jsou cenově o dost výš, ale líbí se mi, v bazaru jsem je nenašel, třeba časem