Neco podobneho hodlam resit po stehovani a planuji provozovat opet fullrange sloupy. A zde mi terahera vnuknul kacirsky napad, koupit subwoofery a nemenit regalovky s lampacem

Tohle mě trochu zaujalo, to fakt jde, použít třeba dva zesilovače. Zkoušel s tím někdo laborovat? Nebo aspoň teoreticky?
Tak to jsi neslyšel moju,když mi najde nějaký nový kabel v sestavě,zlaté Klipshekoudy42 píše: ↑26 zář 2017 14:45Ozvucnice tech Klipschu vypada jako z papundeklu, nic ve zlem, i kdyz podle hmotnosti je to asi bytelny regal, ale zalezi i na celkovych rozjetych a reproduktorech. U Klipschu dvojnasob doporucuji poradny poslech, co jsem slysel sloupovky v cene kolem 40k, tak to rezalo usi jak nabrouseny hlas nejvetsi semetriky ve meste
.
Tyhle Klipsche jsou vyjímečné výškáčem, který jinak dávali jenom do sloupů RF-7 (které mám a tedy znám). Jeho zvuk je tonálně stejný jako Revelator ve Wilson Benesch Discovery, samozřejmě s výhodou daleko většího dynamického rozsahu. Nelze naprosto srovnávat s nižšími modely, je to jiná liga. Kdybych chtěl stojanovky, tak tady neváhám, i když cena je poměrně vysoká na to že jsou 10 let staré.koudy42 píše: ↑26 zář 2017 14:45Ozvucnice tech Klipschu vypada jako z papundeklu, nic ve zlem, i kdyz podle hmotnosti je to asi bytelny regal, ale zalezi i na celkovych rozjetych a reproduktorech. U Klipschu dvojnasob doporucuji poradny poslech, co jsem slysel sloupovky v cene kolem 40k, tak to rezalo usi jak nabrouseny hlas nejvetsi semetriky ve meste
.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů