Samozřejmě,že věděl,šlo mi jen o tu škatuli se zásuvkami,kupoval jsem ho asi před 6 lety na Amazonu,stál tenkrát asi 90 €Ten Dynavox byl sakra ošizenej. Ale jako základní krabice se zásuvkama asi jo. To bylo plánované nebo jsi nevěděl co je uvnitř?

Samozřejmě,že věděl,šlo mi jen o tu škatuli se zásuvkami,kupoval jsem ho asi před 6 lety na Amazonu,stál tenkrát asi 90 €Ten Dynavox byl sakra ošizenej. Ale jako základní krabice se zásuvkama asi jo. To bylo plánované nebo jsi nevěděl co je uvnitř?
Prázdnou krabicí nic nezlepš.jarda-hifista píše: ↑25 pro 2023 11:23dynavox-x7000-sitovy-filtr.jpgAhoj! Koupil jsem před pár lety Dynavox X7000, ne proto, že bych potřeboval řešit problém se sítí, ale pro elegantní řešení přívodů energie zezadu. Prostě lepší vzhled a vestavěný filtr je bonus. Na zvuk to podle mě nemá žádný dopad, nebo jen nepatrný. Nevšiml jsem si ničeho. Ale líbí se mě. Cena je příznivá. Jrd
Ano, zkoušel. Budu tedy hledat chybu v komponentech. Mám jistě něco "velmi špatně".BVa píše: ↑25 pro 2023 08:34A skúsil si ty, lubin, taký test skutočne naslepo, aby si nevedel, či je prídavný flter zaradený alebo nie?? Ak si v takom korektnom slepom teste skutočne poznal zaradený filter, tak je niečo veľmi špatne s pripojenými komponentmiInak verím, že je to "počuť", psychika je mocná čarodejka
![]()
Asi tak.. Skús si nájsť niečo o PSRR . Ale teraz v zime sa trochu pri lampách ( "odkaz vybavení" )zohreješ, takže nejakú výhodu to máBudu tedy hledat chybu v komponentech. Mám jistě něco "velmi špatně
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 252 hostů