Sitovy filtr isotek powergrip nebo neco jineho ???prosim o radu

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
draja65
Příspěvky: 3
Registrován: 13 pro 2023 16:21
Kontaktovat uživatele:

Sitovy filtr isotek powergrip nebo neco jineho ???prosim o radu

Příspěvek od draja65 »

ahoj potrebuji nejaky lepsi filtr uvazuji o necem co pisu ?? muzete nekdo poradit z vlastni zkušenosti testy jsou hezke ale obcas je tam neco jinak diky moc klodne i neco nabidnete dekuji *2thumbsup* *2thumbsup* *2thumbsup*

Uživatelský avatar
fox
Příspěvky: 2228
Registrován: 07 črc 2008 10:03
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Sitovy filtr isotek powergrip nebo neco jineho ???prosim o radu

Příspěvek od fox »

Studio Panský Dvůr v Ostravě má v nabídce síťový filtr Niagara 5000 za 75.000 Kč. Vřele doporučuji.

Maxpower
Příspěvky: 151
Registrován: 05 srp 2022 13:27
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Sitovy filtr isotek powergrip nebo neco jineho ???prosim o radu

Příspěvek od Maxpower »

A co Noble audio? Dobrých zkušeností je tu vice než dost..

draja65
Příspěvky: 3
Registrován: 13 pro 2023 16:21
Kontaktovat uživatele:

Re: Sitovy filtr isotek powergrip nebo neco jineho ???prosim o radu

Příspěvek od draja65 »

fox píše:
13 pro 2023 17:06
Studio Panský Dvůr v Ostravě má v nabídce síťový filtr Niagara 5000 za 75.000 Kč. Vřele doporučuji.
ahoj diky ale nic jsem tam nenašel

horsky.vlk
Příspěvky: 23
Registrován: 19 kvě 2021 22:06
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Sitovy filtr isotek powergrip nebo neco jineho ???prosim o radu

Příspěvek od horsky.vlk »

fox píše:
13 pro 2023 17:06
Studio Panský Dvůr v Ostravě má v nabídce síťový filtr Niagara 5000 za 75.000 Kč. Vřele doporučuji.
Ahoj,to bola ironia alebo naozaj len tak vyplácnout 75 litrov za filter??tiež som rozmýšlal nad nejakým sieťovým filtrom..A TOTO BY SI TERAZ MALI PREČITAŤ V3ETCI...Pozrel som si schemu mojich zosilńovačov..čo v nich bolo?neuveríte..sieťový filter..pozrel som schemu mojho blu ray prehrávača ktory prehra aj HiRes formáty a čo v ňom bolo?no sieťový filter..nemyslim že to je len v mojom aparate..množstvo chlapcov vyhodilo peniaze do vzduchu za super sieťove kable,sietove filtre a zrejme nevedia že ich už mali aj pred kúpou vo svojom hifi arzenále

lubin
Příspěvky: 562
Registrován: 13 pro 2008 14:32
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Sitovy filtr isotek powergrip nebo neco jineho ???prosim o radu

Příspěvek od lubin »

A zkoušel jsi vlku předřadit před svoje komponenty filtr ještě zvlášť?

BVa
Příspěvky: 2879
Registrován: 11 srp 2008 11:50
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Sitovy filtr isotek powergrip nebo neco jineho ???prosim o radu

Příspěvek od BVa »

A skúsil si ty, lubin, taký test skutočne naslepo, aby si nevedel, či je prídavný flter zaradený alebo nie?? Ak si v takom korektnom slepom teste skutočne poznal zaradený filter, tak je niečo veľmi špatne s pripojenými komponentmi ;) Inak verím, že je to "počuť", psychika je mocná čarodejka :)

ingem64
Příspěvky: 10
Registrován: 31 bře 2022 18:58
Kontaktovat uživatele:

Re: Sitovy filtr isotek powergrip nebo neco jineho ???prosim o radu

Příspěvek od ingem64 »

GMG Power Line Blocker Exclusive .... technologická bomba

BVa
Příspěvky: 2879
Registrován: 11 srp 2008 11:50
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Sitovy filtr isotek powergrip nebo neco jineho ???prosim o radu

Příspěvek od BVa »

Čo, ideš predávať takú "bombu"? :)
reprodukovaná hudba vlastně není nic jiného než elektronikou zpracovaný elektrický proud, převedený následně do pohybu reproduktorů a proto je-li zkreslený napájecí proud, nutně musí být zkreslený i výstup.Čím kvalitnější sestava, čím vyšší její rozlišení, tím patrnější tento problém je a tím větší přínos budou mít naše produkty.
To je pekný blábol.. :)

jarda-hifista
Příspěvky: 274
Registrován: 02 kvě 2018 11:56
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Sitovy filtr isotek powergrip nebo neco jineho ???prosim o radu

Příspěvek od jarda-hifista »

dynavox-x7000-sitovy-filtr.jpg
Ahoj! Koupil jsem před pár lety Dynavox X7000, ne proto, že bych potřeboval řešit problém se sítí, ale pro elegantní řešení přívodů energie zezadu. Prostě lepší vzhled a vestavěný filtr je bonus. Na zvuk to podle mě nemá žádný dopad, nebo jen nepatrný. Nevšiml jsem si ničeho. Ale líbí se mě. Cena je příznivá. Jrd

jardalukas
Příspěvky: 214
Registrován: 02 dub 2021 11:43
Kontaktovat uživatele:

Re: Sitovy filtr isotek powergrip nebo neco jineho ???prosim o radu

Příspěvek od jardalukas »

S hlediska použití síťových filtrů a dalších "kondicionérů", je to na diskusi.
Například u jednoho mého zesilovače je jasně v návodu napsáno, že se použití takových filtrů nedoporučuje...

Na druhou stranu, měl jsem školení od SALTEKu a tam pánové jasně prezentovali jaký "bordel" je v naší síti...
Takže je to na zvážení každého uživatele.
Přílohy
Snímek obrazovky 2023-12-25 v 13.08.30.png

Uživatelský avatar
Tomáš
Příspěvky: 804
Registrován: 05 říj 2008 20:17
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Sitovy filtr isotek powergrip nebo neco jineho ???prosim o radu

Příspěvek od Tomáš »

jarda-hifista píše
Ahoj! Koupil jsem před pár lety Dynavox X7000, ne proto, že bych potřeboval řešit problém se sítí, ale pro elegantní řešení přívodů energie zezadu. Prostě lepší vzhled a vestavěný filtr je bonus. Na zvuk to podle mě nemá žádný dopad, nebo jen nepatrný. Nevšiml jsem si ničeho. Ale líbí se mě. Cena je příznivá.
Přesně tak,já si koupil ještě levnější bez displeje Dynavox X6000,sice jsem ho trochu "vylepšoval",přidal ještě stejnosměrný filtr,ale hlavně mi šlo o ty zásuvky.

Obrázek
Přílohy
původní
původní
původní
původní

horsky.vlk
Příspěvky: 23
Registrován: 19 kvě 2021 22:06
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Sitovy filtr isotek powergrip nebo neco jineho ???prosim o radu

Příspěvek od horsky.vlk »

lubin píše:
25 pro 2023 07:44
A zkoušel jsi vlku předřadit před svoje komponenty filtr ještě zvlášť?
ahoj..a prosím ťa prečo dávať pred filter ďalší filter?

Jarda69
Příspěvky: 2560
Registrován: 24 kvě 2015 21:39
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Sitovy filtr isotek powergrip nebo neco jineho ???prosim o radu

Příspěvek od Jarda69 »

Ten Dynavox byl sakra ošizenej. Ale jako základní krabice se zásuvkama asi jo. To bylo plánované nebo jsi nevěděl co je uvnitř?

Alpha
Příspěvky: 11
Registrován: 25 pro 2023 13:53
Kontaktovat uživatele:

Re: Sitovy filtr isotek powergrip nebo neco jineho ???prosim o radu

Příspěvek od Alpha »

Za málo peněz, málo muziky. Takové hračky udělají více škody nežli užitku. Lepší je pořádná stíněna zásuvkova lišta která funguje jako pasivní filtrace. (Ověřeno měřením) Vyzkoušeno u mnoho hifistu co tomu dali přednost před levnou filtraci která zabíjí dynamiku atd.

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Kocour a 2 hosti