Ahoj,to bola ironia alebo naozaj len tak vyplácnout 75 litrov za filter??tiež som rozmýšlal nad nejakým sieťovým filtrom..A TOTO BY SI TERAZ MALI PREČITAŤ V3ETCI...Pozrel som si schemu mojich zosilńovačov..čo v nich bolo?neuveríte..sieťový filter..pozrel som schemu mojho blu ray prehrávača ktory prehra aj HiRes formáty a čo v ňom bolo?no sieťový filter..nemyslim že to je len v mojom aparate..množstvo chlapcov vyhodilo peniaze do vzduchu za super sieťove kable,sietove filtre a zrejme nevedia že ich už mali aj pred kúpou vo svojom hifi arzenále
To je pekný blábol..reprodukovaná hudba vlastně není nic jiného než elektronikou zpracovaný elektrický proud, převedený následně do pohybu reproduktorů a proto je-li zkreslený napájecí proud, nutně musí být zkreslený i výstup.Čím kvalitnější sestava, čím vyšší její rozlišení, tím patrnější tento problém je a tím větší přínos budou mít naše produkty.
Přesně tak,já si koupil ještě levnější bez displeje Dynavox X6000,sice jsem ho trochu "vylepšoval",přidal ještě stejnosměrný filtr,ale hlavně mi šlo o ty zásuvky.jarda-hifista píše
Ahoj! Koupil jsem před pár lety Dynavox X7000, ne proto, že bych potřeboval řešit problém se sítí, ale pro elegantní řešení přívodů energie zezadu. Prostě lepší vzhled a vestavěný filtr je bonus. Na zvuk to podle mě nemá žádný dopad, nebo jen nepatrný. Nevšiml jsem si ničeho. Ale líbí se mě. Cena je příznivá.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 55 hostů