sluchátka na venkovní provoz

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Woofer
Kontaktovat uživatele:

Re: sluchátka na venkovní provoz

Příspěvek od Woofer »

rOn píše: spodkov majú fakt pomenej.
Zkus si je lehce přitlačit na uši,lidé,kteří mají malou hlavu si obvykle stěžují na nedostatek basů.My nadcentoví,se slovanským ksichtem a čepicí na 5kg brambor s přítlakem na uši problém nemáme *taktone* :mrgreen:

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Takže to udělám jako Calvus- Porty už mám, koupím Senny PX100 a budu to střídat *hura*

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

drfish píše:No on bude problém asi taky v tom IPODU, jelikož ty Kossy fakt hodně basujou. Je fakt, že v MHD se ty basy ztrácejí a je to mnohem lepší, ale jak je ticho, je to opravdu až nepříjemný.
Tak jsem konečně slyšel u kamaráda ty Senny PX 100. Problém je skutečně v tom Ipodu, jelikož i tyto PX 100 mají na můj vkus příliš mnoho basů. Odchod od Porta Pro k PX 100 pro mne tedy nebude řešením. Ještě zkusím ty PX 200, ty by měly mít basů méně. Jinak bude muset přijít ke slovu ekvalizér, nedá se nic dělat. *fnuk*

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Včera jsem na IPOD napíchl Senny PX 200 a můžu zodpovědně říci, že to je ta správná cesta. Basů tak akorát, čisté, v pohodě. Kombinace s IPODEM 160GB ideální. Našel jsem co jsem hledal. *hura*

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Dnes mi přišly jako příloha k předplatnému hifičasopisu Sennheisery PX90 a s mým IPODEM to hraje velice slušně. Uvidím, až se ty membrány trochu rozhejbou, jestli to nebude ještě lepší. Mile mne to překvapilo, na to že jsem je dostal zadarmo ;)

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Po mnoha peripetiích se sluchátky, které proběhly u mne doma, jsem nakonec zrušil všecky ty podivný sluchátka co jsem pořídil- PX90, Porta Pro , nějaké in-ear Sony za 1200 atd. Nechal jsem si z Audiga poslat AKG https://www.audigo.cz/Sluchatka/Spunty- ... -375-cerna . Mám je k iPodu Classic. Nechal jsem je pár hodin jet naprázdno (bez mých uší), jelikož zvuk byl hrozný. Teď už se velmi příjemně usazuje, s tím výrazným basovým základem měli pravdu, musel jsem dát Bass Reducer, to je ale skoro u všech sluchátek nutné, iPod nějak víc basuje. Ale detail a prostor je moc příjemný. Muzika je hodně čistá, najednou je ten iPod mnohem zábavnějším přehrávačem, než byl doposud... :mrgreen:

Odpovědět