to drfish: Já mám právě zmíňované PX 100-vky senny.
Dle recenzí jsou podstatně lepší než 200-ky které jsou opravdu hodně krytizované.
Mám ještě Kossy Porty Pro.
Oboje hrají skvostně, za ty prachy, nejdřív ale musím zmínit, že je používám v práci, podle druhu práce, někdy celé šichty.
Když zrovna nedělám celý den s fričkou, to pak nemá cenu vůbec něco poslouchat.
Když je k poslechu vhodná práce, hned po nich sahám, po Sennech nebo častějc po kossech.
Proč? To fakt nevím, mp3-ky si dělám ale sám v EAC a poslouchám z telefonu, protože musím být stále zároveň on line, jak se říká.
Na tu špínu, se kterou dělám, je mám fakt v bezvadném stavu, oboje.
Kupovat něco lepšího považuji v mém případě za blbost, protože mimo práci poslouchám přes sluchátka už jen občas po cestě na trenink (to mám ale 15 minut), nebo maximálně ve vlaku když jedu do Prahy na koncert.
Jindy nikdy. Doma bych to v životě nevyužil, doma poslouchám vždy přes repro s různým nastavením hlasitosti, dost často ale i tv dost nahlas.
Pravda, ještě někdy v létě při práci na zahradě, když něco dělám a potřebuji nabudit endorfíny.
V práci je pro mě poslech ale velká nutnost, hledám podle tohoto kritéria i práci a to fakt vážně.
Jak je někde v tomhle smyslu nějaká buzerace, hned prchám jinam.
Můj šéf byl hodně tolerantní, když jsem poslouchal na šikmé střeše, pravda ale, musel si zvykat, ze začátku trochu remcal.
Je to prostě návykové a bez toho by mě asi žádná práce nebavila.
Znám ale dneska horší případy, raději nebudu zmiňovat, jak říká jeden můj kolega, KAŽDÝ VÍ, CO POTŘEBUJE.
S tím se nedá než souhlasit.
Hudbě která léči zdar.