Sluchátka

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
merw11n
Kontaktovat uživatele:

Sluchátka

Příspěvek od merw11n »

Ahoj, takže u mých jeybird x2 začal pravidelně vypadávat zvuk, přemýšlím teď o nových sluchadlech na ven(cestu do práce z práce) a ocením každou radu ! :] Nemusí být zrovna bluetooth, důležité je aby hrály dobře, byly pohodlné, těsnily zvuk cenově tak do 3 tisíc možná i víc.

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Sluchátka

Příspěvek od Jarda69 »

mají být do uší, přes uši nebo jak to máš rád?

merw11n
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od merw11n »

Jarda69 píše:mají být do uší, přes uši nebo jak to máš rád?
Obě varianty jsou ok, ale spíš asi do uší. Na cestování mi moc nevyhovuje mít na hlavě obří sluchátka.

philcol
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od philcol »

Co bude zdrojem a jaké styly posloucháš?

merw11n
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od merw11n »

philcol píše:Co bude zdrojem a jaké styly posloucháš?
Asi můj starodávný gogen cube mp4, pokud by jsi věděl o lepší mp3 nebo mp4 za rozumnou cenu tak sem s ní :D Poslouchám vesměs všechno, nejvíc rock/metal/dnb/elektro.

philcol
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od philcol »

No lepším zdrojem je třeba Fiio X1, je to ale čistě hudební přehrávač, nepodporující video. Ze sluchátek by se dali doporučit VSonic GR07 bass, Etymotic HF5 a možná i RHA MA750. Lepší by ale bylo, kdyby si vzal svoji muziku a jel si sluchátka někam poslechnout - slušný výběr mají v prodejnách Audigo. Zvlášť u in-earů záleží i jak padnou ergonometricky. Jinak snad se msítní diskutující neurazí, když napíšu, že na sluchátka a zdroje pro ně je o něco více zaměřené fórum na AVmanii.

Kelka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kelka »

Ahoj, včera mi upadl mobil a jak jsem měl sluchátka v uších, tak to škublo a přerušil se kabel. :( Takže sluchátka co jsem měl od Vánoc jsou rip. Jsem opravdu naštvanej a rozhodl jsem se že si koupím bezdrátový. Nemáte někdo něco na doporučení? :)

Odpovědět