Sluchátka
Sluchátka
Ahoj, takže u mých jeybird x2 začal pravidelně vypadávat zvuk, přemýšlím teď o nových sluchadlech na ven(cestu do práce z práce) a ocením každou radu ! :] Nemusí být zrovna bluetooth, důležité je aby hrály dobře, byly pohodlné, těsnily zvuk cenově tak do 3 tisíc možná i víc.
Re: Sluchátka
mají být do uší, přes uši nebo jak to máš rád?
Obě varianty jsou ok, ale spíš asi do uší. Na cestování mi moc nevyhovuje mít na hlavě obří sluchátka.Jarda69 píše:mají být do uší, přes uši nebo jak to máš rád?
Co bude zdrojem a jaké styly posloucháš?
Asi můj starodávný gogen cube mp4, pokud by jsi věděl o lepší mp3 nebo mp4 za rozumnou cenu tak sem s níphilcol píše:Co bude zdrojem a jaké styly posloucháš?

No lepším zdrojem je třeba Fiio X1, je to ale čistě hudební přehrávač, nepodporující video. Ze sluchátek by se dali doporučit VSonic GR07 bass, Etymotic HF5 a možná i RHA MA750. Lepší by ale bylo, kdyby si vzal svoji muziku a jel si sluchátka někam poslechnout - slušný výběr mají v prodejnách Audigo. Zvlášť u in-earů záleží i jak padnou ergonometricky. Jinak snad se msítní diskutující neurazí, když napíšu, že na sluchátka a zdroje pro ně je o něco více zaměřené fórum na AVmanii.
Ahoj, včera mi upadl mobil a jak jsem měl sluchátka v uších, tak to škublo a přerušil se kabel.
Takže sluchátka co jsem měl od Vánoc jsou rip. Jsem opravdu naštvanej a rozhodl jsem se že si koupím bezdrátový. Nemáte někdo něco na doporučení?