Sluchátkový zesilovač
Re: Sluchátkový zesilovač
Maxpower
Dík za info
Dík za info
https://forum.avmania.zive.cz/viewtopic ... #p13545202 Tady je velmi fundovaná recenze.
Na audigu je v akci za super cenu Burson Soloist 3 gt
Pořízením nového DAC Chord Dave mám “sluchátkový zesilovač”za vyřešený.
Ještě zbývá odzkoušet vhodná sluchátka.
Ještě zbývá odzkoušet vhodná sluchátka.
Po roce zakoupena sluchátka Focal Utopia.
Druhý týden je rozehravám na Chord Dave.
Teť už jen zbývá vybrat finální sluchátkový zesilovač , případně sluch.kabel.
Budu rád za za Vaše zkušenosti.
Druhý týden je rozehravám na Chord Dave.
Teť už jen zbývá vybrat finální sluchátkový zesilovač , případně sluch.kabel.
Budu rád za za Vaše zkušenosti.
Ke sluchátkům při práci na notebooku používám zesilovač xDuoo XD05 Basic. Na zadní straně má vstup USB C pro signál z noťasu a druhý USB C pro nabíjení baterie z nabíječky. Moc by mě zajímalo, jestli se nabíjí i když není nabíječka připojená. Jen signálovým USBéčkem. Tak jak to je při připojení telefonu k notebooku. Ale asi ne. Ukazatel stavu baterie se ani nepohne
.
Nabíjení signálovým vstupem mám vyřešeno. Dle informace z netu to tak nefunguje.
Spíš by mě teď zajímalo, jestli tady není někdo, kdo má jakoukoliv zkušenost s výměnou operačního zesilovače u tohoto přístroje. Údajně se tak dá úžasně změnit výsledný zvuk. A konstrukce samotná má prý být připravena na jednoduchou výměnu. Myslím, že by tam měl být jenom jeden. Nebo dva (stereo)? Absolutně se v tomto nevyznám.Na zadní straně jednotky umožňuje jediný vypínač baterie uživateli zcela obejít baterii a pracovat s USB napájením přes DC vstupní port. Je potřeba poznamenat, že jednotka nebude pracovat pouze s připojeným datovým kabelem, protože přes něj nebude čerpat energii.
adrian: Všim sis, že raguješ na dva a půl roku starej příspěvek?
Taková reakce mi moc nepomůže
@Liamee
Jen pro pořádek
Zajímá mě také zda ta případná výměna operáku má vůbec nějaký smysl. Teď jsem se dočetl, že je to jen marketingový blábol a tahání peněz z lidí.
Tak tedy pro pořádek, jasně jsem napsal na koho reaguju. Ty jsi snad adrian? Nechtěl jsem citovat dlouhej adrianovo příspěvek přede mnou, kterej naklofal (a kde citoval dva a půl roku starej příspěvek) a kterej sám smazal sotva tři minuty potom co ho odeslal (a těsně předtím než jsem já odeslal ten svůj) a nahradil ho třema tečkama na který teď ty reaguješ, protože adrian si zjevně uvědomil, že reaguje na starej příspěvek, ale vymazat příspěvek po odeslání už nelze.Sto61 píše: ↑19 kvě 2026 07:26Taková reakce mi moc nepomůže!
@Liamee
Jen pro pořádek: ten příspěvek jsem samozřejmě psal včera a bylo to tak trochu pokračování předchozího, který je starý cca 9 měsíců. Ne 2,5 roku. Ale to je nepodstatné.
Zajímá mě také zda ta případná výměna operáku má vůbec nějaký smysl. Teď jsem se dočetl, že je to jen marketingový blábol a tahání peněz z lidí.
A ano, vyměňování operáků nemá valnej smysl. Jen ztráta času.
Dobrá. Nemohl jsem vědět, že adrian něco napsal a pak to smáznul. Snad se tolik nestalo.
Pro mě je podstatné, že jsi odpověděl na můj dotaz.
Tedy že vyměňování operáků nemá valnej smysl a je to ztráta času. Tím i peněz.
Pro mě je podstatné, že jsi odpověděl na můj dotaz.
Tedy že vyměňování operáků nemá valnej smysl a je to ztráta času. Tím i peněz.
Ospravedlňujem sa, je to tak. Reagoval som na starý príspevok a po odoslaní si to uvedomil. Ospravedlňujem sa ešte raz.Liamee píše: ↑19 kvě 2026 08:38Tak tedy pro pořádek, jasně jsem napsal na koho reaguju. Ty jsi snad adrian? Nechtěl jsem citovat dlouhej adrianovo příspěvek přede mnou, kterej naklofal (a kde citoval dva a půl roku starej příspěvek) a kterej sám smazal sotva tři minuty potom co ho odeslal (a těsně předtím než jsem já odeslal ten svůj) a nahradil ho třema tečkama na který teď ty reaguješ, protože adrian si zjevně uvědomil, že reaguje na starej příspěvek, ale vymazat příspěvek po odeslání už nelze.Sto61 píše: ↑19 kvě 2026 07:26Taková reakce mi moc nepomůže!
@Liamee
Jen pro pořádek: ten příspěvek jsem samozřejmě psal včera a bylo to tak trochu pokračování předchozího, který je starý cca 9 měsíců. Ne 2,5 roku. Ale to je nepodstatné.
A ano, vyměňování operáků nemá valnej smysl. Jen ztráta času.
Najlepsi sluchadlovy zosilnovac aky som kedy pocul bol spx2010. teraz je jeden v plnej napredaj https://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.php?t=31503