Dobrý den,pani
Potrebujem poradit,mam stare gramoradio,na ktorom je prenoska s dvoma kablami,zhnal som komplet prenosku VK311,tam su 3 kable,kedze nie som elektrikar,chcem sa spytat,ci sa do da nejak zapojit.
Na nete som sa docital,ze sa to da urobit nejakou malou mechanickou upravou a to je všetko
Bol by som rad,keby mi to stare gramoradio Supraphon LC61 fungovalo
Dakujem
Stare gramoradio Supraphon
Re: Stare gramoradio Supraphon
VK 311 je stereo, gramec mono šásko H21, prostě propoj oba živáky a druhý je zem, hotovo
PS. není to gramorádio LE61 ?
Ano,je to tak LE 61,vydím,že pán sa vyzná,dakujem pekne za radu,ked pridem z prace,hned sa do toho pustimlechos píše:VK 311 je stereo, gramec mono šásko H21, prostě propoj oba živáky a druhý je zem, hotovo
to použité šásko H21 má z výroby instalovanou polystyrenovou přenosku PK3 s vložkou VK5, jestli se tam podaří
implantovat VK 311 stereo to jsem sice nikdy nezkoušel ale šikovný bastlíř montáž zvládne, dělaly se již složitější úpravy
implantovat VK 311 stereo to jsem sice nikdy nezkoušel ale šikovný bastlíř montáž zvládne, dělaly se již složitější úpravy
Téma zatvorená,rádio opravené,dik za radulechos píše:to použité šásko H21 má z výroby instalovanou polystyrenovou přenosku PK3 s vložkou VK5, jestli se tam podaří