Ahoj borci, potřebuji poradit.
Koupil jsem DAC převodník AQ AC01DA https://www.alza.cz/aq-ac01da-d5158629. ... ssionPosts a propojil TV Samsung se starším nízkofrekvenčním analog.mono zesilovačem, který otci kdysi někdo zbastlil. Vše jede perfektně: Z TV jsem napojil optický kabel do převodníku a ze zesilovače jdou do převodníku 2 cinche (bílý a červený). Je důležité říct, že audio je v TV nastaveno na PCM (dolby přes zesilovač nefunguje).
Otec by chtěl propojit se zesilovačem i starší Hifi-věž SANYO RDS 0-88 (r.2002), která má 3 moduly (tuner, CD, kazeta), z nichž prostřední CD modul má dig.optický výstup. Udělal jsem vše stejně jako u TV, pustil CDéčko a bedny mi přes zesilovač nehrají. Nevíte, v čem by mohl být problém ? V příloze posílám parametry modulů a obrázek zadních konektorů...
Napadlo mě, jestli není problém zase ve formátu audio (v TV dokážu přepnout na PCM, z věže jde dolby ???). Co bych měl pořídit, aby šel zvuk z věže (optic.výstup) přes analog. zesilovač do beden. Počítal jsem, že to půjde jednoduše jako u TV...
Díky za pomoc
Starší Hifi SANYO RD-088 a připojení do analog.zesilovače
-
- Kontaktovat uživatele: