Ďakujem za ujasnenie pojmu - doteraz som si vlastne ani neuvedomil že riešim konektivitu.
Toto mi pomohlo zistiť že tú hračku za 25 eur vlastne ani nepotrebujem a bola by to len ďalšia škatula a žrút elektriky. V podstate na občasné prepojenie telky s aparatúrou si vystačím so sluchátkovým výstupom. Nie je to moc kóšer, ale funguje to už roky a dá sa s tým ako-tak žiť. Tak isto dokážem využiť sluchátkový výstup telefónu na prehrávanie MP3 (to skôr využívam na chalupe). Jediný problém je že ten môj starý reciever nemá dosť vstupov a nebaví ma furt prehadzovať káble. Proste vekom človek pohodlnie a čo nedokážem jednoducho ovládnuť dialkovým, tak to radšej neriešim. Samozrejme okrem prehodenia kazety, či platne - na to by som musel mať sluhu

.
Takže keď to zhrniem - najideálnejšie riešenie by bol stereo reciever s FM a DAB tunerom a optickým vstupom (snáď Yamaha s niečim takým v dohladnom čase príde) + možno časom k tomu ten bluetooth.
Dalo by sa samozrejme žiť aj s R-N803D, len mi to už príde dosť zložitý stroj a obávam sa že by som sa dožil času že niektoré funkcie v ňom by boli nevyužitelné.
Najhifistickejšie a najčistejšie riešenie je samozrejme kombinácia Yamaha A-S501/701 + Yamaha T-D500, len je to už náročnejšie na financie aj priestor.
Každopádne zatial ma nič nenaháňa, len pocit že by si moje repráčiky zaslúžili trochu lepšie kŕmenie ako 20 rokov starý reciever. Na druhú stranu, pokial stále bezproblémovo funguje (prípadne kým nevypnú FMko), by mi ho možno aj bolo lúto meniť, predsa len za 20 rokov spolužitia som si k nemu vybudoval istý vzťah. A možno budem musieť skôr riešiť nový gramec.