Stereo reciever a sloupy?
Re: Stereo reciever a sloupy?
No tak si tady čuč, když chceš.
OK, nevidím problém v tom, že se ti subjektivně líbily tyhle monitory více v přímém srovnání s AC M-102 + nějaké jejich krmení.
A to krmení je jako co, seno, sláma, šunka nebo banány?
Já sem teď poslouchal ty dýhované focaly, to už je regulérní Hi-Fi klumpr za pár kaček, ale jsou teda dopředné jako prase. Ale to jsou ostatně i hifi bedny od focalu.
https://kytary.cz/focal-shape-50/HN173692/
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Zlatníku, pokud bych to upozornění na tvé podvody psal já, hrdě bych se k němu přihlásil. Varovat před podvádějícíma šmejdama je činnost správná a bohulibá. Lidi, kteří míří na levné bazarové bedýnky, se kterými šmelíš, evidentně mají buď hluboko do kapsy nebo nechtějí za hifi dát moc peněz. Proto je naletění podvodníkovi, jako jsi ty, bude finančně dost bolet. Je fajn, že jsou lidi, kterým to není jedno a upozorňují na tebe.
Vybral sis lež a fabulace jako svůj styl komunikace v inzerátech i na fórech, proto budeš vždy tahat za kratší konec.
Vybral sis lež a fabulace jako svůj styl komunikace v inzerátech i na fórech, proto budeš vždy tahat za kratší konec.
V podstatě se divím, že na vyblize ještě někdo vůbec reaguje. S kým se bavím, má na něj svůj názor...
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Je to tak.
Na druhou stranu je myslím fajn věcně uvést na pravou míru jeho výmysly, které sem uvádí (kvalita repro dokazovaná jejich vymyšlenou hmotností, neexistence neodymiových magnetů v hifi repro, dramatické přeceňování zvukových kvalit hodně kompromisních aktivních dvoupásmovek atd.), a nechat to být.
Na druhou stranu je myslím fajn věcně uvést na pravou míru jeho výmysly, které sem uvádí (kvalita repro dokazovaná jejich vymyšlenou hmotností, neexistence neodymiových magnetů v hifi repro, dramatické přeceňování zvukových kvalit hodně kompromisních aktivních dvoupásmovek atd.), a nechat to být.
...
Naposledy upravil(a) Vyblíz dne 15 zář 2017 12:08, celkem upraveno 1 x.
Pítrsi, co to pořád blekotáš. Jsem ti jasně dokázal na příkladu jiných beden, že nemůžeš pro kontrolu katalogové ceny beden z roku 2006, vzít jejich cenu na What-Hifi a vynásobit 30, a ty si furt meleš ty své bláboly. Ty seš prostě jenom závistivý hajzlík, protože se tu neustále oháníš slovem podvod a lež a jediný kdo tu lže seš ty. Zkus mi tady poslat jedinný fakt, místo několika vět o pomluvách bez jediného faktického údaje.PítrsPraha píše: ↑15 zář 2017 10:18Zlatníku, pokud bych to upozornění na tvé podvody psal já, hrdě bych se k němu přihlásil. Varovat před podvádějícíma šmejdama je činnost správná a bohulibá. Lidi, kteří míří na levné bazarové bedýnky, se kterými šmelíš, evidentně mají buď hluboko do kapsy nebo nechtějí za hifi dát moc peněz. Proto je naletění podvodníkovi, jako jsi ty, bude finančně dost bolet. Je fajn, že jsou lidi, kterým to není jedno a upozorňují na tebe.
Mně z těch tvých nekonečných výplodů bez jediného faktu a posedlostí psát je do každého vlákna spíš vyplývá, že by ses měl přihlásit u doktora.
nefraste to tu tazateli, vseci vime kolik toho Vybliz "pozil".
A tazatel necht se jiz vyda na poslech do terenu, at to tu neni (vyb)lizani zmrzliny pres sklo .
A tazatel necht se jiz vyda na poslech do terenu, at to tu neni (vyb)lizani zmrzliny pres sklo .
Ať sem požil, kolik sem požil, pořád sem si nespálil basáky vlastní blbostí, jako jiní
Nechci se nějak Vyblíze zastávat,ale podvod není když někdo něco prodává za vyšší cenu.Je to jeho věc.Pokud je ta věc v pořádku a někdo mu za to zaplatí vyšší cenu,tak to není podvod.
Jinak k tématu.Ta místnost je dost malá a za mne bych taky doporučil regálovky.
Jinak k tématu.Ta místnost je dost malá a za mne bych taky doporučil regálovky.
No a proč ne studiový monitory, do takové místnosti by klidně šly, navíc když focal dělá ty dýhované, tak už to ani nevypadá blbě.
No tak ta nová YAMAHA R-N803D zatím není dostupná a bude až koncem roku. Kdybych přeci jen šel cestou čistého zesilovače, byl by spíš lepší YAMAHA A-S501 nebo Marantz PM6006? Jestli jste je někdo třeba neporovnával někdy.
ještě bych být tebou do výběru zařadil také NAD C326bee