Su 8080 vs B&W 804 matrix
-
Marakazumba
- Kontaktovat uživatele:
Su 8080 vs B&W 804 matrix
Zdravím ve spolek
mám dotaz ohledně reprobeden od B&W a zesilovace technics su 8080, mám teď reprobedny 330dm a chtěl bych pořídit lepší .Koukal jsem na 804 matrix ,ale nevím jestli ten zesilovac bude stíhat tito bedny? Dík za radu
mám dotaz ohledně reprobeden od B&W a zesilovace technics su 8080, mám teď reprobedny 330dm a chtěl bych pořídit lepší .Koukal jsem na 804 matrix ,ale nevím jestli ten zesilovac bude stíhat tito bedny? Dík za radu
Re: Su 8080 vs B&W 804 matrix
Taky zdravím, ty matrixy mají 4 ohmy, citlivost 89 a zesilovač má do 4 ohmů nějakých 92 watt. Takže myslím bez problémů.
-
Marakazumba
- Kontaktovat uživatele:
Ok dík za info ,....ještě jsem koukal na cdm 7 od stejně značky ale ty jsou brání, jako že střední třída a tím pádem ne ....tak nároční na kvalitu zesilovace...

Skoro všechny bedny hrajou lépe s lepším zesilovačem. Je to divné, ale je to tak.
-
Marakazumba
- Kontaktovat uživatele:
Aha, tak to jo ... 

Su 8080 ale asi není úplně málo kvalitní zesik, jen je starší...
V tom předchozím příspěvků jsem měl napsat( nároční na parametrické.)
Su 8080 ale asi není úplně málo kvalitní zesik, jen je starší...
V tom předchozím příspěvků jsem měl napsat( nároční na parametrické.)
Hledej zesilovač, co má od výrobce zaručené fungování i do 2 ohmů. To jsou ty slavné "parní" zesilovače. Do 4 ohmů cca 200W a malé zkreslení i na 20kHz.
Pak si můžeš koupit bedny jaké chceš.
To je odvážne tvrdenie ... Fungovať to bude, hudba z toho pôjde ale takéto zovšeobecňovanie je dosť blbé.Hledej zesilovač, co má od výrobce zaručené fungování i do 2 ohmů. To jsou ty slavné "parní" zesilovače. Do 4 ohmů cca 200W a malé zkreslení i na 20kHz.
A určitě napíšeš, proč je to špatně.
Áno, jasne. Pretože mu to vôbec nemusí vyhovovať, ten zvuk čo z toho pôjde. Ja si myslím že úplne každý kto to myslí s hi-fi vážnejšie musi trocha laborovať a hlavne získavať skúsenosti s posluchom, nie že si kúpi zosilňovač podľa tvojho návodu a je to v suchu.... Mimochodom, ktorý konkrétny zosilňovač máš na mysli? Teda aby som si k nemu dal akékoľvek repro a bolo to OK ?
-
Marakazumba
- Kontaktovat uživatele:
Nene, zesilovac si pořizovat nebudu.....
Jen bych požádal o info, jestli má někdo tu zkušenost s B&W 804 nebo cdm7 připojeníma k staršímu zesilovači nejlépe technics su 8080 ,jestli by se podělil o zkušenost. Dekuji

Jen bych požádal o info, jestli má někdo tu zkušenost s B&W 804 nebo cdm7 připojeníma k staršímu zesilovači nejlépe technics su 8080 ,jestli by se podělil o zkušenost. Dekuji
Oki. Jen jsem reagoval na tu poznámku, že horší bedny nebudou tak náročné na zesilovač. Musí to být BW? Teď se celkem dost psalo o tomhle
https://www.hifi-voice.com/testy-a-rece ... ande-unica
https://www.hifi-voice.com/testy-a-rece ... ande-unica
-
Marakazumba
- Kontaktovat uživatele:
Ok, ne nemusí to být B&W,
ale nevím jestli bych to mentalne dal....jsem hroznej autista
....
Každopádně to cos mi poslal vypadá dobře ,ale je to nad mé finanční možnosti...
Každopádně to cos mi poslal vypadá dobře ,ale je to nad mé finanční možnosti...