Subwoofer ku stereu
Re: Subwoofer ku stereu
A nejaký tip na slušný pasívny SW? Asi len komerčné riešenie, na DIY sa úplne necítim.
Sa mi ozvi do SZ/mailu, ja mam nie DIY [tiez sa na to necitim], ale na mieru postavene pasivy.
Ahoj cqs, bohužel ale s Focalem sw. jsem se nesetkal. Napsal jsem to tak že bych je dnes zařadil na seznam kandidátů.
Myslím že když do sestavy začleníš dsp. Tak už vůbec nepotřebuješ další v sw. Tam ti to bude akorát zpožďovat ten sw. DIY je určitě zajímavé. Ale musíš předem vědět co děláš a jak to bude ve výsledku hrát. Já si dělal několik sw. A úplně jednoduché to tedy není. Koupil bych raději hotový produkt. Který si můžu před nákupem poslechnout.
Myslím že když do sestavy začleníš dsp. Tak už vůbec nepotřebuješ další v sw. Tam ti to bude akorát zpožďovat ten sw. DIY je určitě zajímavé. Ale musíš předem vědět co děláš a jak to bude ve výsledku hrát. Já si dělal několik sw. A úplně jednoduché to tedy není. Koupil bych raději hotový produkt. Který si můžu před nákupem poslechnout.
Cqs k tomu focalu by mozno stalo ako alternativu pozriet aj novy SVS SB3000 Revolution 1200w RMS/4000w peak, pripadne k tomu Perlistenu cenove uz skor SVS SB5000 2000w/5000w to len ak by si nesiel do diy riesienia.
Sony Bravia KD-85XG8596
Nvidia Shield Pro
Denon X3800H
Emotiva XPA2 G3
2xXPA-100
XPA-200
NAD C270
Classe Sigma AMP5
Marantz SR6003
5.4.6: Magnat THX Ultra, 4xSVS SB
4xSinustec ST-BS 250
Nvidia Shield Pro
Denon X3800H
Emotiva XPA2 G3
2xXPA-100
XPA-200
NAD C270
Classe Sigma AMP5
Marantz SR6003
4xSinustec ST-BS 250
@weiron, ano preto som sa pýtal, no v poslednej dobe už nieje moc zvukovo dobrých SW, ktoré by nemali zároveň aj interný DSP.
@Walcott, jop, hovorí sa, že tie novšie iterácie SVS SW sú už vhodnejšie aj pre hudbu, nielen kino.
@Walcott, jop, hovorí sa, že tie novšie iterácie SVS SW sú už vhodnejšie aj pre hudbu, nielen kino.
o-serveru/pravidla-diskusniho-fora-hifiroom-t17442.html
Vítejte v diskusním fóru HIFIroom. Než začnete přispívat, seznamte se prosím se základními PRAVIDLY, která jsou na tomto fóru vyžadována. Jejich dodržováním přispějete k dobré úrovni a přínosné informační hodnotě tohoto fóra. Jejich porušování může pro vás znamenat varování a opakované varování BAN.
10. Pokud je uživatel spojen s firmou podnikající v oboru, má povinnost tuto informaci uvést do podpisu (např. majitel ABC HiFi studia, servisní technik, prodejce apod.). Do podpisu napatří žádné další informace - pro popis vybavení je v profilu samostatná položka. V podpisech nepoužívejte barvy, ani nezvětšujte velikost písma. Podpisy obsahující jiné informace budou smazány.
Neviem.s novou generaciou zatial osobnu skusenost nemam, ale z predoslej som vyskusal vsetky SB modely a na hudbu aj filmy boli skoro vsetky dobre, zalezi aky vykon potrebujes, mne sa pacila aj PB verzia ale tie rozmery uz boli privela.
Sony Bravia KD-85XG8596
Nvidia Shield Pro
Denon X3800H
Emotiva XPA2 G3
2xXPA-100
XPA-200
NAD C270
Classe Sigma AMP5
Marantz SR6003
4xSinustec ST-BS 250
Nvidia Shield Pro