... a nebol ten "domácí jistič" náhodou niekde na chodbe, kde ho v tom najväčšom švungu mohol vyhodiť aj sused, ktorého už vytáčal ten šílený kraválNIN píše:... Hodinová reprodukce při střední hlasitosti OK a poté při zesílení došlo k vyhození domácího jističe a následnému zjištění, že jeden basový reproduktor je hluchý a druhý jenom popraskává...
Supercharger odpálil Titany
Re: Supercharger odpálil Titany
Dik za mereni - Ty jo, to je sila ty bedny jsou jeste o dost horsi nez jsem si myslel, konecne vim co Sycak ma radsekal píše:http://www.titanstory.de/downloads/TITAN_III_Test.pdf
Minimální impedance je dle toho měření spíše 5 ohmů, a to od cca 8 kHz výše. Minimum 6 ohmů na basech (70-100 Hz) vcelku odpovídá. 16 Hz ovšem nepřenesou ty bedny ani náhodou.
Opravdu tohle je v akustickem souctu ostuda a NO go. Panove tyto bedny neoprovavovat, patri to na smetiste.
BTW citlivost tech beden je relne kolem 81-82dB, ta min impedance realne kolem cca 5 ohmu. Nejaky basy 16Hz ani zbozne prani, citlivost tech beden pod 100Hz vysmech
Ty bedny jsou hifi jen do 2kHz pak uz je to na vejskach jen ostuda a vysmech
Pro hloubavejsi na 2 kHz se ten stredak vleze do tolerance +- 2 dB a na 4kHz uz tam mame "tolerancni pasmo" 15dB
Důležitý je že pasujou mě. Jen mě přijde divný že si někdo koupil za 6000DM (reálný kurz v 80. letech cca 12Kčs-1 DM) za kus píčovinu na smetiště a tipnul bych si že jich nebylo málo. A pořád ještě nejsou pod 2200,- Euro, já dal 39000,- vzledem k tomu že je někdo tahal za autem na laně jak jsou vodřený...
za mě po uvedení do hracího stavu za 2500,- od p. Kříže dobrý.
Ale jsem jen hloupej automechanik kerej tomu moc nerozumí a co by taky člověk chtěl od muziky za 2kila taky no

poraďte mi prosím jakej centr
moc se mi líbí Beolab 7 - 1 či 2 ale nevím jak mezi ty vobludy zapadne
děkuji za názory to sem potřeboval slyšet
Ale jsem jen hloupej automechanik kerej tomu moc nerozumí a co by taky člověk chtěl od muziky za 2kila taky no
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Centr porid zvukove co nejpodobnejsi prednim repro, jinak se s tim budes neuspesne prat.
Bartoliho haterske prispevky s klidem ignoruj. Podivej se na diskusi na Slovanetu, co je on za parodii na cloveka.
Bartoliho haterske prispevky s klidem ignoruj. Podivej se na diskusi na Slovanetu, co je on za parodii na cloveka.
dík za reaKci, ale nevím jak to poznat, či se jen držet výrobce a jeho řady či citlivosti, navíc tam mám zamíchany ty koncáky tak mám strach abych se trefil už jen do stejné hlasitosti. Konce nemaj korekci a u centru na zesíku nevím, páč se mi neukáže dokud ho nedetekuje, tak nevím jestli s ním někam uhnu co se korekce týče.PítrsPraha píše:Centr porid zvukove co nejpodobnejsi prednim repro, jinak se s tim budes neuspesne prat.
Nevím toho moc o citlivosti, i když jsem si něco samo přečet.
Ale esi funguje selskej rozu i tady tak při poloviční impadanci a +3db citlivosti by mohli hrát cca stejně hlasitě?
Nebo sem si to špatně přebral???
Dík
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Bedny s polovicni impedanci a citlivosti +3 dB budou pri stejnem dodanem prikonu hrat vyrazne hlasiteji. Ale s tim si AVR poradi.
Drz se stejneho vyrobce a rady. Nejde jen o hlasitost, ale hlavne o zvukovy charakter.
Drz se stejneho vyrobce a rady. Nejde jen o hlasitost, ale hlavne o zvukovy charakter.
pardon -3 db sem to ale popletaPítrsPraha píše:Bedny s polovicni impedanci a citlivosti +3 dB budou pri stejnem dodanem prikonu hrat vyrazne hlasiteji. Ale s tim si AVR poradi.
Ja jen ze ty bedny jsou objektivne dle mereni mizerne uplne ve vsech parametrech (ultra nizka citlivost, katastrofalni prubeh DI, zadny basy pod 100Hz), ale nechci ti kazit tvuj lidsky pristup ke mne, ktery by se dal cca pripodobnit k fatve na RushdiehoPítrsPraha píše:Centr porid zvukove co nejpodobnejsi prednim repro, jinak se s tim budes neuspesne prat.
Me to divny nepripada, mohl bych uvest podobne zazraky vedy a techniky i za 10x vice penezGolďák píše:Důležitý je že pasujou mě. Jen mě přijde divný že si někdo koupil za 6000DM (reálný kurz v 80. letech cca 12Kčs-1 DM) za kus píčovinu na smetiště a tipnul bych si že jich nebylo málo. A pořád ještě nejsou pod 2200,- Euro, já dal 39000,- vzledem k tomu že je někdo tahal za autem na laně jak jsou vodřený...
Ale jsem jen hloupej automechanik kerej tomu moc nerozumí a co by taky člověk chtěl od muziky za 2kila taky no![]()
Pokud jsi automechanik a tak rozumis autum, to beru.
Za to ty si modelar, ktory nerozumie ani modelarstvu. Staci sa pozriet na tu uzasnu esteticku povrchovku najlepsich reprosustav v ceskej inzercii a je vymalovane 
Tebe take zene iracionalni nenavist, nevim co timhle osobnim utocenim ziskavas, asi dobry pocit?Odar píše:Za to ty si modelar, ktory nerozumie ani modelarstvu. Staci sa pozriet na tu uzasnu esteticku povrchovku najlepsich reprosustav v ceskej inzercii a je vymalovane
Nebo si myslis ze takove unferove utoky na mou osobu nejak vylepsi to priserne mereni qudral titan?
Nebo se z ultranecitlivych titanu s citlivosti kolem 81-82dB stanou zazrakem tvych nefer utoku bedny co umi hrat nahlas?
chápu vidíš to objektivně, už si je slyšel?bartoli píše:Me to divny nepripada, mohl bych uvest podobne zazraky vedy a techniky i za 10x vice penezGolďák píše:Důležitý je že pasujou mě. Jen mě přijde divný že si někdo koupil za 6000DM (reálný kurz v 80. letech cca 12Kčs-1 DM) za kus píčovinu na smetiště a tipnul bych si že jich nebylo málo. A pořád ještě nejsou pod 2200,- Euro, já dal 39000,- vzledem k tomu že je někdo tahal za autem na laně jak jsou vodřený...
Ale jsem jen hloupej automechanik kerej tomu moc nerozumí a co by taky člověk chtěl od muziky za 2kila taky no![]()
děkuji za názory to sem potřeboval slyšet![]()
já to vnímám subjektivně jako všechno, dokud nevyzkouším neřeknu svůj názor
dík za váš a jdu shánět po světě jetej Qadral nejvyšší řady, jak najdu, vložím odkaz
ještě jednou dík a už se neperte
Jo Brnaci Titany tahali z Nemecka na kseft, zvukove se mi to nelibilo, diplomaticky receno, ma to fakt exoticky paskovy zvuk.Golďák píše:chápu vidíš to objektivně, už si je slyšel?bartoli píše:Me to divny nepripada, mohl bych uvest podobne zazraky vedy a techniky i za 10x vice penezGolďák píše:Důležitý je že pasujou mě. Jen mě přijde divný že si někdo koupil za 6000DM (reálný kurz v 80. letech cca 12Kčs-1 DM) za kus píčovinu na smetiště a tipnul bych si že jich nebylo málo. A pořád ještě nejsou pod 2200,- Euro, já dal 39000,- vzledem k tomu že je někdo tahal za autem na laně jak jsou vodřený...
děkuji za názory to sem potřeboval slyšet![]()
já to vnímám subjektivně jako všechno, dokud nevyzkouším neřeknu svůj názor
dík za váš a jdu shánět po světě jetej Qadral nejvyšší řady, jak najdu, vložím odkaz
ještě jednou dík a už se neperte
Co se mereni tyka tak me jen prekvapilo jak priserne to v souctu je, hlavne ta uboha citlivost to je fakt mizerie, ale pokud je to tvoje srdcovka tak to se neda nic delat
Něco pro odlehčení - Bartoli při soustředěném poslechu Titanů : http://www.machalik.9e.cz/pics/temp/bartoli.jpg