Supercharger odpálil Titany

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
bacil2
Kontaktovat uživatele:

Re: Supercharger odpálil Titany

Příspěvek od bacil2 »

NIN píše:... Hodinová reprodukce při střední hlasitosti OK a poté při zesílení došlo k vyhození domácího jističe a následnému zjištění, že jeden basový reproduktor je hluchý a druhý jenom popraskává...
... a nebol ten "domácí jistič" náhodou niekde na chodbe, kde ho v tom najväčšom švungu mohol vyhodiť aj sused, ktorého už vytáčal ten šílený kravál :lol:

bartoli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bartoli »

sekal píše:http://www.titanstory.de/downloads/TITAN_III_Test.pdf

Minimální impedance je dle toho měření spíše 5 ohmů, a to od cca 8 kHz výše. Minimum 6 ohmů na basech (70-100 Hz) vcelku odpovídá. 16 Hz ovšem nepřenesou ty bedny ani náhodou.
Dik za mereni - Ty jo, to je sila ty bedny jsou jeste o dost horsi nez jsem si myslel, konecne vim co Sycak ma rad *headbang*

Opravdu tohle je v akustickem souctu ostuda a NO go. Panove tyto bedny neoprovavovat, patri to na smetiste.

BTW citlivost tech beden je relne kolem 81-82dB, ta min impedance realne kolem cca 5 ohmu. Nejaky basy 16Hz ani zbozne prani, citlivost tech beden pod 100Hz vysmech *thumbs down*

Ty bedny jsou hifi jen do 2kHz pak uz je to na vejskach jen ostuda a vysmech :x

Pro hloubavejsi na 2 kHz se ten stredak vleze do tolerance +- 2 dB a na 4kHz uz tam mame "tolerancni pasmo" 15dB :shock:

Golďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Golďák »

Důležitý je že pasujou mě. Jen mě přijde divný že si někdo koupil za 6000DM (reálný kurz v 80. letech cca 12Kčs-1 DM) za kus píčovinu na smetiště a tipnul bych si že jich nebylo málo. A pořád ještě nejsou pod 2200,- Euro, já dal 39000,- vzledem k tomu že je někdo tahal za autem na laně jak jsou vodřený...
za mě po uvedení do hracího stavu za 2500,- od p. Kříže dobrý.
Ale jsem jen hloupej automechanik kerej tomu moc nerozumí a co by taky člověk chtěl od muziky za 2kila taky no *hura* :mrgreen:
poraďte mi prosím jakej centr
moc se mi líbí Beolab 7 - 1 či 2 ale nevím jak mezi ty vobludy zapadne
děkuji za názory to sem potřeboval slyšet *klanimse*

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Centr porid zvukove co nejpodobnejsi prednim repro, jinak se s tim budes neuspesne prat.

Bartoliho haterske prispevky s klidem ignoruj. Podivej se na diskusi na Slovanetu, co je on za parodii na cloveka.

Golďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Golďák »

PítrsPraha píše:Centr porid zvukove co nejpodobnejsi prednim repro, jinak se s tim budes neuspesne prat.

Bartoliho haterske prispevky s klidem ignoruj. Podivej se na diskusi na Slovanetu, co je on za parodii na cloveka.
dík za reaKci, ale nevím jak to poznat, či se jen držet výrobce a jeho řady či citlivosti, navíc tam mám zamíchany ty koncáky tak mám strach abych se trefil už jen do stejné hlasitosti. Konce nemaj korekci a u centru na zesíku nevím, páč se mi neukáže dokud ho nedetekuje, tak nevím jestli s ním někam uhnu co se korekce týče.
Nevím toho moc o citlivosti, i když jsem si něco samo přečet.
Ale esi funguje selskej rozu i tady tak při poloviční impadanci a +3db citlivosti by mohli hrát cca stejně hlasitě?
Nebo sem si to špatně přebral???
Dík

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Bedny s polovicni impedanci a citlivosti +3 dB budou pri stejnem dodanem prikonu hrat vyrazne hlasiteji. Ale s tim si AVR poradi.

Drz se stejneho vyrobce a rady. Nejde jen o hlasitost, ale hlavne o zvukovy charakter.

Golďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Golďák »

PítrsPraha píše:Bedny s polovicni impedanci a citlivosti +3 dB budou pri stejnem dodanem prikonu hrat vyrazne hlasiteji. Ale s tim si AVR poradi.

Drz se stejneho vyrobce a rady. Nejde jen o hlasitost, ale hlavne o zvukovy charakter.
pardon -3 db sem to ale popleta

bartoli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bartoli »

PítrsPraha píše:Centr porid zvukove co nejpodobnejsi prednim repro, jinak se s tim budes neuspesne prat.

Ja jen ze ty bedny jsou objektivne dle mereni mizerne uplne ve vsech parametrech (ultra nizka citlivost, katastrofalni prubeh DI, zadny basy pod 100Hz), ale nechci ti kazit tvuj lidsky pristup ke mne, ktery by se dal cca pripodobnit k fatve na Rushdieho *bravo*

bartoli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bartoli »

Golďák píše:Důležitý je že pasujou mě. Jen mě přijde divný že si někdo koupil za 6000DM (reálný kurz v 80. letech cca 12Kčs-1 DM) za kus píčovinu na smetiště a tipnul bych si že jich nebylo málo. A pořád ještě nejsou pod 2200,- Euro, já dal 39000,- vzledem k tomu že je někdo tahal za autem na laně jak jsou vodřený...
Ale jsem jen hloupej automechanik kerej tomu moc nerozumí a co by taky člověk chtěl od muziky za 2kila taky no *hura* :mrgreen:
Me to divny nepripada, mohl bych uvest podobne zazraky vedy a techniky i za 10x vice penez ;)

Pokud jsi automechanik a tak rozumis autum, to beru.

Odar

Příspěvek od Odar »

Za to ty si modelar, ktory nerozumie ani modelarstvu. Staci sa pozriet na tu uzasnu esteticku povrchovku najlepsich reprosustav v ceskej inzercii a je vymalovane *palec*

bartoli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bartoli »

Odar píše:Za to ty si modelar, ktory nerozumie ani modelarstvu. Staci sa pozriet na tu uzasnu esteticku povrchovku najlepsich reprosustav v ceskej inzercii a je vymalovane *palec*
Tebe take zene iracionalni nenavist, nevim co timhle osobnim utocenim ziskavas, asi dobry pocit?
Nebo si myslis ze takove unferove utoky na mou osobu nejak vylepsi to priserne mereni qudral titan?

Nebo se z ultranecitlivych titanu s citlivosti kolem 81-82dB stanou zazrakem tvych nefer utoku bedny co umi hrat nahlas?

Golďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Golďák »

bartoli píše:
Golďák píše:Důležitý je že pasujou mě. Jen mě přijde divný že si někdo koupil za 6000DM (reálný kurz v 80. letech cca 12Kčs-1 DM) za kus píčovinu na smetiště a tipnul bych si že jich nebylo málo. A pořád ještě nejsou pod 2200,- Euro, já dal 39000,- vzledem k tomu že je někdo tahal za autem na laně jak jsou vodřený...
Me to divny nepripada, mohl bych uvest podobne zazraky vedy a techniky i za 10x vice penez ;)

chápu vidíš to objektivně, už si je slyšel?
já to vnímám subjektivně jako všechno, dokud nevyzkouším neřeknu svůj názor
dík za váš a jdu shánět po světě jetej Qadral nejvyšší řady, jak najdu, vložím odkaz
ještě jednou dík a už se neperte :mrgreen:

bartoli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bartoli »

Golďák píše:
bartoli píše:

chápu vidíš to objektivně, už si je slyšel?
já to vnímám subjektivně jako všechno, dokud nevyzkouším neřeknu svůj názor
dík za váš a jdu shánět po světě jetej Qadral nejvyšší řady, jak najdu, vložím odkaz
ještě jednou dík a už se neperte :mrgreen:
Jo Brnaci Titany tahali z Nemecka na kseft, zvukove se mi to nelibilo, diplomaticky receno, ma to fakt exoticky paskovy zvuk.
Co se mereni tyka tak me jen prekvapilo jak priserne to v souctu je, hlavne ta uboha citlivost to je fakt mizerie, ale pokud je to tvoje srdcovka tak to se neda nic delat *offtopic*

sekal

Příspěvek od sekal »

Něco pro odlehčení - Bartoli při soustředěném poslechu Titanů : http://www.machalik.9e.cz/pics/temp/bartoli.jpg :)

Odpovědět