TELEVIZE

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Donuts
Kontaktovat uživatele:

Re: TELEVIZE

Příspěvek od Donuts »

K cemu EPG kdyz v ty bedne stejne nic nedavaj. :)

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

Ale dávají, sice méně než třeba před rokem, ale dávají. Záleží na tom, co člověk hledá. A je fajn, když mi to samo přepne na nějaký pořad, který jsem si vyhlídl před několika dny a už na něj skoro zapomněl.

Díky EPG si jsem taky schopen na PC s USB TV nahrát film nebo koncert, který běží třeba ve 2 ráno. A další den si jej v TV z DVD v původní kvalitě pustit.

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

No nevim, ja bych si klidne poridil zobrazovac bez tuneru. :mrgreen:

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

*offtopic* nemohu si to odpustit *offtopic*

Televize je široce používaný jednosměrný dálkový telekomunikační systém vysílání a přijímání televizního signálu – obrazu a zvuku. Komerčně se začala televize využívat od 30. let 20. století, dostala se do i domácností a stala se důležitým komunikačním zdrojem a zdrojem zábavy, výrazně přispívá k celkové socializaci společnosti takřka po celém světě. Slovo televize bylo odvozeno z řeckého tele – daleko a latinského vize – vidět.

Televizor je označení pro koncové zařízení pro příjem televizního vysílání (obvykle se jedná o zvláštní elektronický přístroj), na kterém lidé sledují televizní vysílání nebo vysílání průmyslové televize. V televizorech se dříve (ovšem mimo prehistorické doby vzniku televize a televizorů) používala výhradně klasická televizní obrazovka na bázi katodové trubice (CRT), dnes se stále častěji používají LCD (tekuté krystaly) a plazmové obrazovky.
(Okopírováno z Wikipedie)

To o čem se tu celou dobu bavíte je TELEVIZOR ne televize !!!

boxer

Příspěvek od boxer »

Omlouvám se hluboce za nepřesný název threadu. Prosím admina o přepis na TELEVIZOR.

Jinak chlapi díky,jen bych chtěl znovu podotknout, že na TELEVIZORU je sledováno max DVD a hlavně normální vysílání DVB-T,tedy známých cca 11 programů a žádnou kabelovku,satelit a pobné blbosti neplánuji,protože už takto mě dere nervy pouštění toho co TELEVIZE vysílá a za sebe považuji TELEVIZI za ztrátu času a TELEVIZOR za ztrátu peněz.

boxer

Příspěvek od boxer »

Tak to je těžký.

1)Panasonic TX P42G10E (NeoPDP) za 27 K
2)Panasonic TX-P42X10Y (HD plasma) za 19 K
3)PANASONIC TX-L37G15E (LCD) za 28 K
4)Panasonic TX-L37G10E (LCD) za 22 K
5)PANASONIC TX-L37V10E (LCD) za 32 K

Cena hovoří za 2 či 4,doporučená je 1. (Mih pro mne doporučuje 2).
Tak,babo raď.

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidhighend »

No jo no, tezka volba. Kdyz jsi se dal uz jen na Panasonic, vybiral bych taky mezi 1. a 2. Jsou 42" coz je vic nez 37". Jestli na to zase tolik necucis a nemusis mit posledni vystrelek Neo panelu, tak varianta 2 Ti urcite hodne usetri rodinny rozpocet na pitomou bednu.

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

Boxere,
pro mne 3 nebo 4. Varianta 3 má ale příliš zbytečných funkcí, které nevyužiji a kvalitu obrazu mají stejnou, tak u mne asi vyhraje 4.

boxer

Příspěvek od boxer »

David H.E.
Panasonic byl doporučen,Sharpa vzhledem k opraváři Pasul,ty Samsunga.

M.L.

Já bych raději názor kdo nyní vybíral a ví rozdíly na valstní očiska,než loterii.

Budu muset vyrazit a zkouknout je vedle sebe,pokud to budou někde mít.Ale ten prodejní výběr je fakt na H.

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidhighend »

Nechci aby to vyznelo, ze preferuji Samsung treba pred Panasonic. Taky jsem vybiral mezi temi dvemi televizory. Nakonec jsem vzal Samsung (mimochodem Made in Slovakia). Ale Panasonic urcite dobra volba. Nevim jak Sharp, tady jsem to ani nikde nevidel, nevim proc.

Mih
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mih »

Boxer - Neopanel využiješ málo, pouze při BR discích, přepočítáním na SD (běžné TV vysílání) se snižuje kvalita obrazu.

Homer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Homer »

Já jsem také nedávno řešil nákup nějaké TV. Kdybych něřešil peníze, tak bych volil buď plazmu Pioneer nebo LCD Loewe, ale bohužel ty ceny jsou pro mě moc vysoké. Navštívil jsem tedy několik obchodů a zaujaly mě TV značek Philips a Sony a moje rozhodování se zúžilo na tyto dva modely:

Philips 32PFL8404H
Obrázek

Sony KDL-32E4000
Obrázek

Nakonec jsem si koupil Sony KDL-32E4000 a jsem spokojen.

Oggy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oggy »

Jak už tu bylo řečeno, v téhle ceně bych volil jednoznačně plazmu. Zrovna včera jsem na nějaký model NeoPDP Panasonicu koukal a zamlouvalo se mi to dost. Na starších modelech mi vadilo takové jemné cukání při pohybech obrazu do stran, které jsem třeba u Samsungu neviděl a obrazově byl pro mne Samsung lepší. Spolehlivost nemůžu posoudit. Ale včera u toho NeoPDP (model bohužel nevím) se mi obraz hodně pozdával. *2thumbsup* Z tvého výběru bych bral číslo 1.

Acon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Acon »

ak by som práve teraz kupoval TELEVIZOR a prečital by som si túto tému, tak mám jednoznačne jasno v hlave. Presvedčil ma ten Philips. Len s tým jasnom v hlave nemám úplne jasno :mrgreen:

boxer

Příspěvek od boxer »

Olegu,když už máš v té kebuli polo-jasno 8-) ,tak čím tě Filipes přesvědčil?

Odpovědět