Odborníci na elektronky ! Je to kopie, nebo originál ? V katalogu jsem takto potištěnou Teslu nenašel.
Ty dvě vpravo mají jiný tvar, než dvě vlevo.zdenoeddie píše:Ani tie 4 na obrazku nie su origos Tesla podla mna, maju dost plochy vrch banky, je to RFT. Original Tesla ma brch banky obly (pozrite si napriklad 6CC41 apod.).
Mám ECC803S v origo krabičkách, o kterých vím na 100% že byly zprivatizovány v Rožnovské Tesle za komančú a mají taky tento plochý tvar baňky a taky kod 32 = Vrchlabí. Je stejná jako #4 na známé galerii u JacMusic. #3 - E83CC z Třince má taky tento tvar.zdenoeddie píše:Ani tie 4 na obrazku nie su origos Tesla podla mna, maju dost plochy vrch banky, je to RFT. Original Tesla ma brch banky obly (pozrite si napriklad 6CC41 apod.).
Jo, za totáče se děly vjecy... Aby se splnil plán, udělalo se cokoli.zdenoeddie píše:No co viem, za RVHP sa elektronky aj rozne preznacovali
A ta krabka je TESLA ? S nápisem Made in Czechoslovakia ?zdenoeddie píše:Mam novu rusku 6f3p ktora ma dotlacene zlte cislo (Tesla) a pasuje s krabickou
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů