Tesla repro+ aky zosilovac

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
Patliceq
Kontaktovat uživatele:

Tesla repro+ aky zosilovac

Příspěvek od Patliceq »

Zdravim, zhanam nejake rady doma sa mi valaju reprobedne osadene ARN 738, ARZ 4608, ARV 3608. Posielam vsetky reproduktory p. Cimbalovi na repas a planujem ich osadit do novych bedni, som absolutne amater v tomto takze bedne dam urobit jednemu panovi ktory sa tym zaobera. Moja otazka znie, aky zosilovac by ste mi odporucili, rozmyslam nad nejakym elektronkovym zosilovacom popripade hybrid. Otec kupil prednedavnom tuto srandu http://www.bsacoustic.sk/zosilnovace-hifi/mad-ta10bt/ a pacil sa mi zvuk takze rozmyslal som aj nad tym, neviem ale ci tato zostava bude "kompatibilna" s repro ktore planujem dat dokopy. Budem rad za kazdu radu, vdaka

ps. pocuvam hlavne rock od 60. rokov, proste staru dobru hudbu

S499_1023
Kontaktovat uživatele:

Re: Tesla repro+ aky zosilovac

Příspěvek od S499_1023 »

Neráč sa uraziť ale je len jedna možnosť: reproduktory nikam neposielať, predať a kúpiť niečo normálne. Z toho, čo si uviedol, sú použiteľné len basáky, zo stredov ani z výšok žiaden repas nič použiteľné nespraví.

Patliceq
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patliceq »

S499_1023 píše:Neráč sa uraziť ale je len jedna možnosť: reproduktory nikam neposielať, predať a kúpiť niečo normálne. Z toho, čo si uviedol, sú použiteľné len basáky, zo stredov ani z výšok žiaden repas nič použiteľné nespraví.
Preco by som sa urazal, prisiel som po radu takze vdaka.. no basak je akurat na repas jeden(vyoseny a tak dalej) takze poslem uz rovno aj druhy, ked vravis ze stredy a vysky nic, co by si mi namiesto nich odporucil? Chcel by som poskladat minimalne trojpasmove repro.

AlfH
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od AlfH »

www.repromania.net

http://www.reproobchod.cz

Zesilovač třeba Tesla AZS 222, AZS 223, Transiwatt, apod.

Odpovědět