Zdravím z Litomyšle. Měl bych dotaz, nemá náhodou někdo k dispozici uživatelský a servisní manuál pro Tuner Sony ST-S311 ?????
Stačilo by jen oskenované. Předem moc děkuji za případnou pomoc.
Tuner Sony ST-S311
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tuner Sony ST-S311
elektrotanya.com/sony_st-s311.pdf/download.html
Na tu stránku jsem již koukal, ale ten servis manuál se mi nepodařilo stáhnout.
This file is downloadable free of charge: Get Manual
Klik Get Manual
Klik Get Manual
Sony AM/FM Tuner ST-S311 U tohoto tuneru mi při výpadku signálu, zůstala viset u "Fajn Rádia"..jeden název písničky (Movin On). Takže se mi nyní místo názvu rozhlasové stanice a dalších informací, zobrazuje pouze "Movin". Zkoušel jsem různé experimenty, ale nedaří se mi to odstranit a uvést do původního stavu. Ostatní naladěné stanice jsou OK. Nemáte někdo podobnou zkušenost, která se vám podařila úspěšně odstranit?
Předem děkuji za jakoukoliv radu, která pomůže.
Již je vše v naprostém pořádku. Zřejmě to bylo zapříčiněno slabým signálem.temnenebe píše:Sony AM/FM Tuner ST-S311 U tohoto tuneru mi při výpadku signálu, zůstala viset u "Fajn Rádia"..jeden název písničky (Movin On). Takže se mi nyní místo názvu rozhlasové stanice a dalších informací, zobrazuje pouze "Movin". Zkoušel jsem různé experimenty, ale nedaří se mi to odstranit a uvést do původního stavu. Ostatní naladěné stanice jsou OK. Nemáte někdo podobnou zkušenost, která se vám podařila úspěšně odstranit?