Tuner Sony ST-S311

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
Uživatelský avatar
temnenebe
Příspěvky: 56
Registrován: 04 led 2013 10:54
Kontaktovat uživatele:

Tuner Sony ST-S311

Příspěvek od temnenebe »

Zdravím z Litomyšle. Měl bych dotaz, nemá náhodou někdo k dispozici uživatelský a servisní manuál pro Tuner Sony ST-S311 ?????
Stačilo by jen oskenované. Předem moc děkuji za případnou pomoc.

TRANSIWATT
Příspěvky: 468
Registrován: 27 lis 2013 17:39
Kontaktovat uživatele:

Re: Tuner Sony ST-S311

Příspěvek od TRANSIWATT »

elektrotanya.com/sony_st-s311.pdf/download.html

Uživatelský avatar
temnenebe
Příspěvky: 56
Registrován: 04 led 2013 10:54
Kontaktovat uživatele:

Re: Tuner Sony ST-S311

Příspěvek od temnenebe »

Na tu stránku jsem již koukal, ale ten servis manuál se mi nepodařilo stáhnout.

Jarda69
Příspěvky: 1253
Registrován: 24 kvě 2015 21:39
Kontaktovat uživatele:

Re: Tuner Sony ST-S311

Příspěvek od Jarda69 »

This file is downloadable free of charge: Get Manual
Klik Get Manual

Uživatelský avatar
temnenebe
Příspěvky: 56
Registrován: 04 led 2013 10:54
Kontaktovat uživatele:

Re: Tuner Sony ST-S311

Příspěvek od temnenebe »

Sony AM/FM Tuner ST-S311 U tohoto tuneru mi při výpadku signálu, zůstala viset u "Fajn Rádia"..jeden název písničky (Movin On). Takže se mi nyní místo názvu rozhlasové stanice a dalších informací, zobrazuje pouze "Movin". Zkoušel jsem různé experimenty, ale nedaří se mi to odstranit a uvést do původního stavu. Ostatní naladěné stanice jsou OK. Nemáte někdo podobnou zkušenost, která se vám podařila úspěšně odstranit?
Předem děkuji za jakoukoliv radu, která pomůže.

Uživatelský avatar
temnenebe
Příspěvky: 56
Registrován: 04 led 2013 10:54
Kontaktovat uživatele:

Re: Tuner Sony ST-S311

Příspěvek od temnenebe »

temnenebe píše:Sony AM/FM Tuner ST-S311 U tohoto tuneru mi při výpadku signálu, zůstala viset u "Fajn Rádia"..jeden název písničky (Movin On). Takže se mi nyní místo názvu rozhlasové stanice a dalších informací, zobrazuje pouze "Movin". Zkoušel jsem různé experimenty, ale nedaří se mi to odstranit a uvést do původního stavu. Ostatní naladěné stanice jsou OK. Nemáte někdo podobnou zkušenost, která se vám podařila úspěšně odstranit?
Předem děkuji za jakoukoliv radu, která pomůže.
Již je vše v naprostém pořádku. Zřejmě to bylo zapříčiněno slabým signálem.

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Jarda66, mesky a 4 hosti