Potřebuji koupit tuner Pioneer jako dárek k narozeninám. Prosím znalce vintage jestli by mi nevysvětlili rozdíly v řadách TX 7OOO až TX 9000. Pak některý tuner má označení 9500 a některý 9500 II...
Díky
Vintage Pioneer TX ....
Re: Vintage Pioneer TX ....
Diky Foxi katalogy jsem trošku studoval, ale nepoznám z nich, jak to hraje. Takže mi jde o to, jestli někdo může říct: ten hraje líp, protože má to a to..., nebo hraje líp, ale cena je neúměrná, nebo nejsou žádné rozdíly.... Dík
- Dinosaurjr
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
A co třeba se domluvit s obdarovávaným ? Přispěješ mu buď konkrétní částku nebo třeba 1:1, ať si taky něco přihodí a pořídí si vybraný model dle vlastního výběru - něco nákladnějšího než by si sám koupil. Alespoň mu to zapadne do kolekce. To myslím uvítá více, než když budeš shánět někde, něco a narychlo. Výběr a úsilí shánění nech rozhodně na něm. Sice to nebude překvapení, ale o to více ho to pak bude těšit, že si ho vybral a sehnal sám. Alespoň budeš mít klid, že nic nepokazíš (model) a ubudou ti starosti (shánění). Případně riziko nemilého překvapení (stav vintage přístroje). Mě jako obdarovávanému by to tak vyhovovalo více než kdyby byl postaven před hotovou věc, tady máš 7000 ! ((7000 je taky Super ale sháním 7700)). Může to být řešení i pro tuto situaci a tohoto člověka ? 

Díky za rady, ale moment překvapení je to o co tu jde.Dinosaurjr píše:A co třeba se domluvit s obdarovávaným ? Přispěješ mu buď konkrétní částku nebo třeba 1:1, ať si taky něco přihodí a pořídí si vybraný model dle vlastního výběru - něco nákladnějšího než by si sám koupil. Alespoň mu to zapadne do kolekce. To myslím uvítá více, než když budeš shánět někde, něco a narychlo. Výběr a úsilí shánění nech rozhodně na něm. Sice to nebude překvapení, ale o to více ho to pak bude těšit, že si ho vybral a sehnal sám. Alespoň budeš mít klid, že nic nepokazíš (model) a ubudou ti starosti (shánění). Případně riziko nemilého překvapení (stav vintage přístroje). Mě jako obdarovávanému by to tak vyhovovalo více než kdyby byl postaven před hotovou věc, tady máš 7000 ! ((7000 je taky Super ale sháním 7700)). Může to být řešení i pro tuto situaci a tohoto člověka ?