Výběr sluchátek
Výběr sluchátek
Dobrý den, rozhoduji se mezi těmito sluchátky Mitchell & Johnson GL2 nebo Audio-Technica ATH-M70x Chtěl bych vědět váš názor které z těchto sluchátek jsou lepší. Budou zapojené hlavně do PC a iPhonu, co jsem četl tak by to měli utáhnout.
Re: Výběr sluchátek
Neznám nic subjektivnějšího, než výběr sluchátek. Jak sedí na hlavě, jestli se nedotýkají uší atd. Pro někoho jsou těžká moc těžká, jinému to nevadí. Teprve za ergonomií následuje zvukový projev a samozřejmě párování s elektronikou. Chci říct, že bez osobního vyzkoušení, jak to sedí na hlavě, se sluchátka vybírat nedají.
Plný souhlas s tesarpou... Proč jsi vybral zrovna tyto dva modely? Vlastní zkušenost, doporučení známých, průzkum na netu...? Recenze a uživatelské reporty z netu máš určitě načtené.
Zaujalo mě, že jsou si vybraná sluchátka docela podobná
Je to kritérium? Setkal jsem se totiž s tím, že dnes (pro mě nepochopitelně) dá hodně lidí spíš na vzhled audioproduktů a zvuk řeší až tak nějak sekundárně, byť by to mělo být naopak.
Jinak už obligátně doporučuju audigo.cz - zajít do poslechovky, poslechnout co nejvíc vystavených modelů v dostupné cenové hladině a probrat s prodavači, kteří mají aktuální přehled... A půjčit vytipované favority na chvíli domů.... (Už by mi skoro mohli něco poslat zadara, když je tu pořád zmiňuju, ale v čr neznám podobný sluchátkový shop s tolika vystavenými sluchátky k poslechu.)
Zaujalo mě, že jsou si vybraná sluchátka docela podobná

Jinak už obligátně doporučuju audigo.cz - zajít do poslechovky, poslechnout co nejvíc vystavených modelů v dostupné cenové hladině a probrat s prodavači, kteří mají aktuální přehled... A půjčit vytipované favority na chvíli domů.... (Už by mi skoro mohli něco poslat zadara, když je tu pořád zmiňuju, ale v čr neznám podobný sluchátkový shop s tolika vystavenými sluchátky k poslechu.)
Tak, tak veru...a keby si to mal blizsie do Viedne, tak treba navstivit kopfhoerereboutique.com.
Pan Pohnitzer tam ma takmer vsetko, co usi potesi
Pan Pohnitzer tam ma takmer vsetko, co usi potesi

Chtěl bych uzavřená sluchátka s kabelem co vede jen z jedné mušle a tyto dva modely se mi líbili i vizuálně.
Takých "uzavřených sluchátiek s kabelem co vede jen z jedné mušle" je obrovské množstvo ... preto ma prekvapuje vyššie uvedený pomerne bizarný výber. Tie GL2 vôbec nepoznám, ale M70x by som, na základe vlastných skúseností, bežnému užívateľovi (zvukovo) moc nedoporučoval ...