Díky za krásný vánoční příběh! Šťastný konec jako z Popelky, já věděl, že to mám dočíst do konceDinosaurjr píše: ↑26 pro 2020 00:54Tak třeba budu výjimka, zrovna na tento zesilovač vzpomínám velmi rád. Sháněl jsme reprobedny na inzerát, ale prodejce, že prodá CD player a zesik Denon +repro-které jsem moc chtěl, ale buď vše nebo nic. No co dalo dělat, přijel jsem, poslech jsem na jeho zapojení a přístojích. Jako nehrálo to úplně blbě, ale ani perfekt, zkrátka žádnej vodwaz. Pak jsme připojil vlastní starý cestovní poslecháč (integráč), a to už bylo o něčem úplně jiném. Prodejce rozdíl mezi nimi neslyšel (na rozdíl ode mne) anebo chtěl zkrátka jen prodat. Dohodli jsme cenu, všechno jsem naložil a valil 170 km zpět dom. Denon PMA-720AE s DO v šampani, v krásném designu AE, zcela bez ťukance, voněl novotou no krása a radost pohledět. Doma jsem ho připojil na svůj aparát asi na 3 songy a hned jsem si drbal hlavu (kuwa co se to zas koupil...) a vystavil inzerát, druhý den jsem mu věnoval asi hodinový poslech (a měl ho tam - očekávaný disharmonický projev se projevil bolehlavem), třetí den si pro něj přijel nový kupec a s nadšením si jej odvážel. Denon CDC 720 šel také brzy z domu. Takže repro byly za opravdu příznivou zůstatkovou cenu, to jsem ani nečekal! Fakt na něj dodnes rád vzpomímám při pohledu na bedny. (A řešit u tohoto zesiku nějaký Bi- no to nevím nevím. Snad jen na naučení se přehazování koncovek. O poslechu hudby to není. Je mi líto, že to píšu napřímo. KDybys chtěl jiný zesilovač i kolegové vřele rádi poradí jiný povedený muzikální kousek. Hold on.)axton píše: ↑21 pro 2020 16:14I přes to, že je ti to jistě proti srsti, já bych dal na radu ostatních o opravdu vyměnil i zesilovač.
Ono každé zboží má svého kupce a při troše trpělivosti by se i 720ka na inzerci prodala, byť se ztrátou, ale věř tomu, že nový zesilovač ti to vše vynahradí velikou radostí při poslechu.
Udělej si radost, jsou přeci vánoce:-)
Výběr vhodných reprosoustav do 30k
Re: Výběr vhodných reprosoustav do 30k