Ahoj všem,
když jsou ty Vánoce, tak bych zde chtěl napsat trochu toho pozitivního a vlastně poděkovat za tu spoustu hejtů, která se na mě kdysi snesla, a která mě nakopla pořádně o všem přemýšlet....
Po 4 letech už vím, že Denon PMA 720 je základní zesík, na druhou stranu s equalizerém ve winampu, se ten zvuk dal celkem ještě opravit a nebylo to tak děsivé, jak tu kde kdo psal...Joo asi to nebylo to pověstné HI END možná ani HiFi řešení, ale hrál jsem většinou z počítače a jak říkám šlo to...
Před pár dny jsem si udělal radost a ke svým (za mě užásným Dynavoice DF-6), jsem si pořídil Denona PMA 2500NE a rovnou i streamer DNP 800NE...Mám tak nyní celkem hezkou věžičku Denonů (ještě s gramcem DP 400 s Ortofon 2M red a Tuner Tu 1500AE)
K těm Dynavoicům je tohle skvělé párování a spousta lidí to takto po světě má a doporučuje to i samotný Dynavoice...Slyšel jsem i třeba Yamahu S2200 a mně osobně se zvuk té 2500 líbí více v žánrech, které poslouchám. Je to takové hutnější, asi ne tak muzikální, ale mému uchu lahodící více.
Hraju teďka ze všeho možného, ale musím říct, že i Spotify s 320 kbit/s přes Streamer má v těch skladbách tolik nového, co jsem nikdy předtím neslyšel a zjišťuji, že spoustu skladem vlastně vůbec neznám....O Tidalu samozřejmě vím také, ale Spotify platí žena a to se vyplatí
Takže vlastně díky ještě jednou všem hejtrům, já se z kritiky nepoložil a naopak mě nakopla. Ale zase trocha úcty také neuškodí, chybu z neznalosti může udělat každý
Tož hezké Vánoce.
Catliker