Výměna CD přehrávače
Výměna CD přehrávače
K novému zesilovači Pioneer A30 bych chtěl koupit jiný přehrávač abych využil jeho předností, myslíte že s tímto. http://www.hifiland.net/katalog/cd-play ... P-515.html bych si pomohl ? Nebo to bude stejná úroveň jako ty 2 co mám v podpisu ? Hraji s bedýnkami Tannoy mercury m2. Případně poraďte co z nabídky hifilandu by se dalo vybrat, lepší něco stříbrnýho ale strakatá sestava vypadá taky hezky...ještě bych chtěl vědět zda existují nějaká pravidla v rovnání komponentů na sebe ať kvůli chlazení či hmotnosti. Gramofon asi zvlášť ale co ostatní ? A regálovky na jednom pultě se sestavou či zvlášť na stojanech?Díky 
Re: Výměna CD přehrávače
S CDP-515 si proti té Aiwě nepolepšíš (proti tomu Technicsu je zlepšením snad cokoliv
). Koukej po starém Philipsu, Grundigu, Sansui, Luxmanu, Denonu, Onkyu, Sony z espritové série.
Starší CDP ? Nedoporučuji...vysvícený laser to bude. No a Technics, mám ten veterán od roku 1991, bez chyby (mechanika Philips), na netopejří kmitočty nemám sluch. Jo a staré mašiny často neumí číst formát CD-RW a MP3, ověř si před koupí.
Sežeň si Philips CD751,s malou úpravou zahraje tak,že kámošům s drahejma espritama spadne sanica.Nestojí moc a laser je stále sehnatelnej,za cca 500,-.S úpravou můžu pomoct,už mám za sebou dva kusy.Ovšem vzhledově ti to s A-30 ladit nebude.
Nj, vzhledově nejlepe Pioneer PD10 ale můj rozpočet se ztenčil nákupem zesilovače 
Nechceš lépe nový DVD přehrávač ? Philips, Sony...přečte všechy formáty disků a dat ale display mívá malý, nepřehledný.
A kolik ti tak rozpočet dovolí?
Stavět krabice na sebe...v žádném případě, nejen ventilace a proudění chladicího vzduchu, hmotnost ale i nežádoucí elektrické vazby...mezery na výšku aspoň 5-10 cm mezi komponenty. Stojan vyrobíš i doma nebo v dílně na míru a na zakázku či koupit hotový. Repro boxy regálovky na stojanech a mimo společnou podložku (vibrace) sloupáky výšky cca 0.8-1m mohou stát přímo na podlaze místnosti, o gramofonu platí totéž nebo aspoň podložit deskou polystyrénu a tak. Gramec na nejvyšší patro abys otevřel kryt, zesík dolů, těžiště.

No jsem myslel tak 2000-3000 kč ale to se asi nikam neodpíchnu od té Aiwy. Budu tedy muset počkat a dát dokupy těch 7500 na PD 10, bude pasovat k A30. Novej zesilovač jsem koupil protože už mně deptalo to množství problémů se staršími, doufám že se do toho nervou ty kurvítka co do spotřebky, 2-3 roky a pápá
Philips CD 930 taky asi ne co ? A toto ? http://www.hifiland.net/katalog/index.p ... ce&hledej=
Takže ten Technics ani nemám zkoušet ? Já ho ještě nepřipojoval co mám novej zesilovač, tak s ním nebudu ztrácet čas, Aiwa je na tom lépe, to jsem ani nečekalS499_1023 píše:S CDP-515 si proti té Aiwě nepolepšíš (proti tomu Technicsu je zlepšením snad cokoliv). Koukej po starém Philipsu, Grundigu, Sansui, Luxmanu, Denonu, Onkyu, Sony z espritové série.
No a ten DVD player bude lepší ? Slyšel jsem kdysi že Blueray přehrávače mají lepší střívka než CD ale nevím...kdyby to hrálo lépe a mělo to 430mm na šířku tak proč ne ? Donedávna jsem poslouchal jen mp3 z PC a v autě kde trávím půl života, ale PC kabelem Jack/cinch doma taky občas ale je to rozdíl někdy dost velikej. A chystám se vyprat svých 600 LP, nějak nemůžu začítlechos píše:Nechceš lépe nový DVD přehrávač ? Philips, Sony...přečte všechy formáty disků a dat ale display mívá malý, nepřehledný.
To dostávaš fakt odborné rady.... 
MB píše:To dostávaš fakt odborné rady....
Prosím tě, Cvrcku, žádný DVD přehrávač nekupuj
Počkej, došetři . . . A zatím si užívej té hromady vinylů

Tak teď jsem z toho jelen
Jj, musím udělat očistu, ne všechny placky jsou moje krevní skupina, ale tak půlka ano. Dárek od rodičů, je tam dost F&C.