Výměna reprobeden za VMA II

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
sostakovic
Kontaktovat uživatele:

Re: Výměna reprobeden za VMA II

Příspěvek od sostakovic »

Co je to "Poslouchej vyhlidnute repráky aspon na youtubu"?

Neznamená to doufám, ze si poslechneš nějakou nahrávku na youtube, kde hrajou ty bedny a posuzuješ podle toho jejich zvuk...

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Divím se, že na toho arogantního sprosťáka vůbec reagujete. *headbang*

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

DenyKr píše:Čtete vůbec, co píšu? Víte co, opravdu na zdejší kolektiv kašlu, protože (odpusťte to slovo) jsem ještě dosud nepoznal větší bandu arogantních idiotů, vážně. Děkuji za kloudné příspěvky zjevně nových uživatelů, děkuji za některé použitelné příspěvky stávajících uživatelů, jakožto některých světlých výjimek a vy ostatní se běžte léčit, protože mi opravdu tyto reakce nepřijdou normální, komplex méněcennosti se může jít proti těmto výplodům schovat. Až bude váš intelekt, či znalosti dosahovat alespoň takové výše, abyste byli schopni napsat kloudný sled vět tak, aby z toho dotazující vážně něco měl, pak má toto fórum smysl. Bohužel, pravděpodobně je tady kolektiv pubertálních děcek, nebo hlupáků, kteří nepoznají rozdíl mezi vázou a rohlíkem - tak mi to totiž přijde, většina z vás neměla na to, aby ukázala něco jiného.
Admin klidně může téma uzavřít, mažu si ho ze záložek a nehodlám se sem vracet. Pokud toto fórum funguje na vzájemném vlezdoprdelkovství a potutelných úsměvech "všechno vím, ale nepovím!", tak si to užijte, mám na práci důležitější věci, než si psát s bandou dětí. *palec*

Aby bylo jasno, mým předchozím příspěvkem jsem reagoval na výše uvedeného pisatele.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

koukám, že tu Hypu prodáváš Deny, tak hodně štěstí..
A ještě se Ti chci omluvit, zdá se mi, že to i mou vinou(poznámkou) tady nabralo trochu blbý směr.. :(
.. ještě mne napadlo, že bys mohl namalovat pudorys obyvaku a nechat si poradit i s dispozicemu. Je tu spousta zkusenych lidi. Urcite je nezatracuj. Byt "od rány" patří ke zdejšímu koloritu, ale když si zvykneš, je to tady fajn a spoustu věcí se dozvíš. Myslím, že jako na jediném takovém místě v ČR.. At se ti daří. *thumbs up*

Odpovědět