Výmena zosilňovača
Re: Výmena zosilňovača
Ty kráso, to je tedy docela darda i s dopravou za ten JVC zesilovač. Myslím že za ty prašule se dá sehnat něco daleko lepšího, a navíc to po té dlouhé cestě dostane pěkně nafrak, do toho bych nešel.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
a DPH a clo ... no nevim, zkus nekde poslechnout neco domaciho treba konec Customworks a firemni predek, dohromady cca 45 tisic a zvukove velmi slusne
Ten zosilovač má mohutné trafo,a to je tam na ňom asi 8x8cm plošný spoj s polovodičmi,,další je za trafom,tam použili japonci určite velmi čisté napätie stabilizované,keď sa stlačí hlavný spinač,tak asi až po troch sekundách sa v skutočnosti zapne zosik, takto to robil aj zosik JVC AX-R551.Do toho by som sa radšej nemontoval,keď dám za 1600 Euro za kanadský zosik,tak už obetujem aj 85 euro za menič napätia. Inak dnes som hovoril aj spánom Janečkom ,kde nesiem zosilovač 911 ku do opravy,povedal mi že ak by bolo zlé trafo na 911ke tak má niekoho kto ho previnie na novo. Ja som hovoril,že to vyzerá na závadu zdroja no uvidíme.
nerad to říkám ale dovoz takového krámu je bohužel nemoc. paranoidní.
Leeny 5,ty by si do toho nešel,ale ,ja mám kompletnú zostavu vrátane digitálneho akustického procesora ,našúpal som za posledné štyri roky do nej cca 2500Euro,v 90-tych rokoch to bol,len sen túto zostavu mať.Ja som si ho splnil a nelutujem a ak bude treba tak z kanady kúpim aj ten zosik.Ide to letecky v originálnej krabici je to dobre balene.
Nech sa páči tu je link Youtube mojej zostavy:
Nech sa páči tu je link Youtube mojej zostavy:
Možno je to paranoidné,za pol roka budem mať 60 rokov, moc si toho v mojom veku už človek neužije,do nedávna som žil pre rodinu,žijem aj pre ňu vlastne aj teraz,ale už sa venujem aj svojim veciam.
Tohle zavani tezkym vystrizlivenim z lasky do zesiku, ktery tazatel nikdy neslysel, nezna technicky stav, hrozi hromada neprijemnosti po ceste ala poskozeni (mluvim z vlastni zkusenosti), clo, dph a "sladka" tecka v podobe reseni prevodniku na 230V. No kdyz si to clovek sepise, sednu do dopravniho prostredku a jedu radeji do studia, pripadne za nekym ala Pavel z Budejc, co ma techto starsich poctivych hracek plny hangar.
Kolko ludí tolko názorov, no oplati sa aj počkať, uvidím ako dopadne oprava,včera večer som našiel na švajčiarskom richarde za380 Euro JVC Ax-Z 911 za 380Euro v top stave+25 euro poštovné,to je tiež možnosť ako sa to dá vyiešiť.
Apropo neverím ,že ten pán v Budejoviciach má v Hagáre takéto veci ako mám ja,možno tam má niečo,ale spústu harapádí ako to vy česi hovoríte.
AX-Z911 som tiež "neslišel", ako to vy hovoríte,ale recenzie o nej písali aj v amerike aj v europe,len v dobrom a skutočne to aj tak hralo -excelentrne.
Apropo neverím ,že ten pán v Budejoviciach má v Hagáre takéto veci ako mám ja,možno tam má niečo,ale spústu harapádí ako to vy česi hovoríte.
AX-Z911 som tiež "neslišel", ako to vy hovoríte,ale recenzie o nej písali aj v amerike aj v europe,len v dobrom a skutočne to aj tak hralo -excelentrne.
A to já tě Jarro úplně chápu, zvlášť po tom, co jsem mrknul na tvé video. Nekoupil bych jinej zesak (ve tvém případě JVC) i kdyby mě ve studiu nebo doma 100x přesvědčovali že ten (Nad, aj.) hraje mnohem líp. Jde přece i o to, že se mi to jak hraje líbí i na oko. Všeobecně nejvyšší modely značek jsou na takové úrovni že dle mého! nejsou uchem rozeznatelne a pokud tam není schován vyloženě technický průser, nebál bych se. Horší je samozřejmě riziko spojené s bazarem,... ale co, kdo se bojí se.. v síni.
Strejdin, plne súhlasím trieda "superdigifine" je u JVC skutočne hodnotená celosvetovo dobre,tu moji 911-ku zosik doriešim,len sledujem tú 1010 nu v kanade už asi tri roky stále je na ponuke,predsa je lepšia ako moja 911 ka bolo by fajn ju dostať domov. Uvidime.....
U toho Pavla Měšťanů je aspoň jistota, že to všechno je funkční, můžeš tam hodiny zkoušet co ti vlastně sedí na poslech, pak zaplatíš 2/3 ceny běžné u ostatních překupníků a odvezeš si to dom. Posílat elektroodpad přes půl zeměkoule a platit za něj takovýhle peníze, v tom není opravdu za mák rozumu.
Dobre.je to tvoj názor,je neviem kto to je Pavel Meštanú tak mi daj jeho mailovú adresu ja som zvedavý či má JVC AX-Z911BK,alebo JVC AX-Z1010TN, na predaj.Iné veci ma nezaujímajú:ako je NAND,Fischer,LUxman,Grundig a podobné,je pravda,že som zahorel nad tým Nakamichi,ale už som to rozchodil,nebudem si miešať značku.
Naposledy upravil(a) Jarroo dne 02 srp 2019 11:53, celkem upraveno 1 x.
JVC je dobrá volba, vyhledal bych vintage aparát s ručkovými VU měřáky, technický přínos diskutabilní ale optická parádička
Ja viem čo myslíš ale čo som videl ručičkový zosik,nebol digitálny,ale myslím že som ešte videl jeden ručičkový ,ale to bol JVC z rokov asi 2000 a ten stál až nejakých 5000 Euro v zlatej farbe. Čiste analogový zosik nechcem. Bavime sa o zančke JVC.
jo pane ! tady bude každá rada drahá, tvoje požadavky přesahujou běžný rámec uživatele
tahat zesil ze zahraničí NEVER, riziko šmejdu ohromné a zajíc v pytli, pravděpodobné zklamání
u nás pak neprodejný, reklamace nevymahatelná uvažuj trochu obchodnicky v reálných dimenzích
trhu, nedělám to 14 dnů
tahat zesil ze zahraničí NEVER, riziko šmejdu ohromné a zajíc v pytli, pravděpodobné zklamání
u nás pak neprodejný, reklamace nevymahatelná uvažuj trochu obchodnicky v reálných dimenzích
trhu, nedělám to 14 dnů