Výmena zosilňovača

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
daliborr
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Výmena zosilňovača

Příspěvek od daliborr »

Od mlada jsem kupoval v Tuzexu jen JVC , ale za ty peníze co chce ten borec bych to nikdy nekoupil, raději dám peníze za opravu stávajícího zesilovače,. A mám ušetřeno hodně peněz. Oprava bude stát max 3 000 kč i s vytuněním. Věk neřeš ,hromada hifistů je starší jak ty a neřeší roky. Mám třeba sestavu AKAI ,která hraje špičkově na reprobednách Pioneer HPM 60,ale novodobé higend hraje trochu jinak. *hura*

Jarroo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jarroo »

7 diskový cd player mám z Hanoveru,akustický procesor je z Budapesti-ten bol v originálnom balení nikdy nebol použitý dokonca aj baterky do ovládača boli ešte original JVC mám ho štyri roky osobne som bol preň v Budapešti.,Cd plyer 1 disk jez Polska je v bezvadnom stave., tuner je z Tuzexu kúpený bol nový, a Tape deck je z anglicka mám ho už 8 rokov je v top stave.Equalizer je kúpený z Ostravy. Vždy je tu riziko to s tým už chodi.

Jarroo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jarroo »

Apropo cez Ebay som kúpil už veľa vecí do auta aj PC Notebookov, do jednodiskoveho playera celý plošák aj Jackom na sluchátka,ktorý som ja poškodil ten diel došiel zo španielska a všetko mi prišlo v pohode nebolo treba nič reklamovať. Ak má ponuka 99% hodnotenie obchodnika tak obchodujem.

Jarroo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jarroo »

https://www.ebay.de/itm/JVC-AX-Z1010TN- ... %7Ciid%3A1

Ak tam vydrží dva týždne možno ho zoberiem.

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

Ty jsi ale světoběžník a " sérfař " v čase. Odkud máš manželku?
Nic ve zlém.

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Jenom jednou jsem zakoupil TV Philips přes zásilkovej e-shop zaplatil převodem odzkoušel doma výsledek: nefunkční, následovala reklamace, nervozita, stress, balení, odvoz zpět kurýrem PPL s patřičným dobrozdáním a recenzí na Heurece. Neřeknu, prachy vrátili na účet vč dopravného
ale je tohle služba zákazníkovi, kultura obchodu ?! už never more nic na dálku a zajíc v pytli.

Jarroo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jarroo »

Nie som taký svetobežník ako si myslíš Oldear,to bola proste taká asi jednoročná vlna,ktorú som prešiel a teraz je asi štyri roky pokoj /žial ten zosik ma trochu naštaval čo mi odišiel//,neboj manželke sa venujem dosť,a na tie komponenty si zarábam väčšinou doma,robil som v známej značke aut v autorizovanom servise diagnostika,aj dnes po troch rokoch čo jazdím s chemickými cisternami s kamionom po celej europe /slušne zarobím/ a mám dva týždne dovolenky teraz ,tak mám styri autá riešiť,teraz ,dnes montujem tempomat do jedného a tak budú zase prašule.Takto postupne som si pozbieral čo som chcel z HIFI.Rodina nieje o nič ochudobnená /zarábam aj tak 3X tolko ako manželka/ plus si doma opravujem autá.Ale úprimne -zase to až tak nepreháňam s tou prácou doma treba si aj oddychnúť.Čo som nahodil ten link na JVC AX-Z1010TN .Tak ten je v Bavorsku s autom som tam za 6 hodim,nieje preň problém zbehnúť.

Jarroo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jarroo »

Lechos chápem Ťa,proste mal si smolu,ale vidiš ja som kúpil DVD rekorder Panasonik bez HDD ,keď sme mali ešte S-koruny za 12 000 Sk
bolo to vtedy dosť peňazi po 26 mesiacoch sa DVD rekorder odporučal do neba,kúpil som ho v NAY.Musií mať trochu človek aj šťastie.pred tým som ho vtedy tiež nemal. Kúpil som Videorekorder stereo Micubiši v Brne v normálnom obchode elektroniky tiež vydržal cca 2,5 roka 18 600 Cz korun v ťahu...Mohol som vtedy tie peniaze radšej dať do domu.

Dark side of the moon
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dark side of the moon »

Jsou to krásné strojky, rozumím tomu přání si pořídit něco, co byl kdysi jen sen.
Vintage není o poměru cena/výkon, je to o radosti.
Ať ti to s tím zesilovačem vyjde a sestava je kompletní.

Jarroo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jarroo »

Dik Dark za uprimne slová,dam potom vedieť ako som dopadol

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

no jo, to seš na tom dobře dyž cestuješ kamionem napříč Evropou...snad se ti podaří v civilizované cizině koupit pořádnej stroj může být JVC a plná spokojenost, to ti přeji jak jinak

irotam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od irotam »

jarroo
Nenech se "otrávit " , udělej si radost. Ona ta nostalgie k našemu věku už tak nějak sedí. Jo a ony ty vintage výšších řad i "komerčních" značek nehrají vůbec špatně.

Jarroo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jarroo »

Ďakujem Lechos aj ostatným,som rád ,že Ste pochopili moju situaciu,je to tak skutočne doteraz som vrážal penaze aj do rodiny aj do domu a stále vlastne ich dávam do rodiny,ale už nastal čas,kedy sa venujem aj svojim zálubám,Šesdesiatka na krku,verte mi chlapi,že Keď prídem domov,pustim si koncert napr,Deep purple,Eagles,Pink floid /mám asi 80 DVD koncetov/a tak, mne to dobije vnútorné baterky. A preto aj mám túto zostavu,bolo u mňa vela kamarátov z hudobnej branže,/nakolko som hral 8 rokov aktívne/,páčilo sa im to ako mi to hraje-nieje to chvála ale fakt.,preto nelutujem peniaze bud za opravu,alebo investiciu do ďalšieho komponentu.Po hospodách nechodím a nemám žiadne ďalšie podobné úchylky.

Jarroo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jarroo »

Od dnes je zosik JVC Ax-Z911 v Bratislave- Petržalke v Servise Elektronik, nakoniec som ho tam zobral,ich prístup k danej veci problému bol úplne odlišný oproti dvom predchádzajucim servisom , ochota sa venovať zákazníkom je u mňa prvoradá. A tak to u nich aj beží.

Jarroo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jarroo »

Tak JVC Ax-Z911 ka je opravený,boli odpálené koncové tranzistory,žial po výmene tranzistorov zosilovač hral asi pol hodiny,technik ho poskladal a povedal mi že skúsil naň klapnúť rukou,či náhodou sa niečo neprejaví, a tranzistory sa okamžite odpálili druhý krát.Nakoniec sa zistilo,že príčinou bol skorodovaný trimer na nastavenie pracovného bodu tranzistorov koncových,potom objednali znova koncové tranzistory aj trimer,Pán mi povedal,že tie trnzistory čo sa znovu odpálili,že to je na nich,ja ich platiť nebudem ,takže nijako ma nezavádzali,nejkými hlúposťami a to si cením.Celková oprava je 88 euro. Som spokojný.,..uvidím ako sa bude zosilovač teraz po oprave držať,pán mi povedal,že mi ošetril aj plošné spoje,všetko vyčistil.To je prístup k oprave!!!!

Odpovědět