Výmena zosilňovača

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Jarroo
Kontaktovat uživatele:

Re: Výmena zosilňovača

Příspěvek od Jarroo »

Zdravím všetkých Hifi priaznivcov. Na posledy som v roku 2019 písal o zosilovači JVC Ax-Z911., po 2výmenách koncových tranzistorov som to vzdal,zosilovač bol v servise v Bratislave 2X stálo ma to cca 300Euro na opravách., 911 ka sa mi hriala na prevádzke digitál,po tých dvoch opravách som predsa našiel chlapíka ktorý sa venuje aj týmto JVC 911 kam ., údajne treba vymeniť viacero kondenzátorov,oprava vraj vyjde na cca 200 Euro. On mi aj hovoril do telefonu,že vraj prvé serie sa hriali,druhé série už mali zmenené chladenie. K tuningu už nedošlo,predal som 911 ku s tým,že ak chce nový majiteľ dá sa to doriešiť., na Anlog zosik fungoval v pohode!! Píšem to aj pre tých ako sa dá riešiť oprava týchto vyborných na zvuk zosilovačov. V servise v Ba mi ešte dopovedali že výkonový stupeň sa nastavuje inak na analog a inak na digitál režim... No potrebovali odo mňa Cd player s dig.výstupom ,aby zosik nastavili aj na digitál,ale už som to nechal tak. Inak dva roky už mám JVC AX-z 1010TN vlajkovú loď JVC hraje to ohromne,vydražil som ho v Amsterdame stál ma 830Euro aj s poštovným.-neľutujem!!, zosik sa nehreje, .môžem povedať po tom čo som oba zosilovače porovnal,že ten procesor K2 v 1010 TN hraje lepšie ako Gm v 911 ke.Som maximalne spokojný a už iné ani nechcem!!! Dúfam,len že nebude poruchový po dvoch rokoch prevádzky je všetko OK!!!

Odpovědět