to že ARO667 skresľujú počujem od teba prvý krát o tom som nevedel ale radšej o tom nejdem ani googliť

Mne sa zdajú, že hrajú pekne práve ich počúvam. Chcel som ich pôvodne nafarbiť na čierno aj som o tom veľa čítal ale príliš sa toho bojím, že ich pokazím a budem musieť zháňať iné a zase do toho dávať peniaze.
Ak bude čas do niečoho sa chcem pustiť ale od nuly dám to narezať stolárovi z poriadneho dreva možno nejaké stĺpové aké reprá atď. to ešte netuším čo a ako či zničím tieto na úkor zníženia nákladov určite si najdem nejaký overený úspešný návod s vyrátanou(zmeranou) výhybkou, reprákmi ktoré sa dajú v pohode zohnať aj dnes a tak aby všetko bolo jasné hneď o začiatku.
Toto vzniklo tak, že som chcel aby boli krajšie a postupne som sa dostal k veľkým výdavkom ktoré som ani nečakal, narátalo sa to a teraz viem, že to bola chyba renovovať staré 30 ročné tesly

. Veľa ľudí mi to aj hovorilo ale práce už boli začaté. Dokonca som volal s úplne neznámim stolárom ktorý mi veľmi ochotne poradil čo s odlúpnutou dýhou (tiež sa chytal za hlavu prečo som nezačal od nuly a nenarezal nové dosky). V tej chvíli sa mi oprava zdala lepšia cesta ako komplet stavať nové. Za tú cenu by som už celkom fajn aj kúpil ale chcel som sa zabaviť a niečo nové naučiť a to sa teda podarilo. Nabudúce spravím veľa vecí inak toto bolo veľa tmelenia brusenia kupovania všetkého možného a výsledok aj tak nie je profi - mal som veľké oči..
Je to hotové tak ako to je a na domáce občasné počúvanie je to fajn. Hrá to super, lepšie ako pred tým možno placebo možno to robia tie bennic kondiky, nová výhybka a noví výškáč od monacor. Stará výhybka bola doslova na rozpade hodím foto do albumu kondíky boli rozbité. Nabudúce by som chcel niečo stĺpové do domáceho kina/obývačky.
ešte pridám odkaz na album postupne pridám nejaké nové ak urobím
https://goo.gl/photos/riyFf1MptZjy2d9k9
EDIT: ešte som zisťoval pôvod tých repro, slúžili v kine na postranné ozvučovanie ako sukundárne možno zadné (neviem) kde pracoval otec môjho otca, ten ich doniesol môjmu otcovi on ich trochu dal do poriadku a teraz som ich poriadil ja..takže môžu mať kľudne 30-40 rokov. napriek tomu hrajú veľmi dobre.