Vypadavání signálu
Vypadavání signálu
Zdravím,přátelé kvalitního zvuku.Mám propojenou DAT Sony PCM-R 700 se Sony CDP-557 ESD koaxiálem od Audiquest,poslouchal jsem přes převodník z DATky a stane se že občas vypadne signál takže to bude veliký problém při nahrávání.U cinch propojení jsem to nezaznamenal.Čím by to mohlo být ?? Děkuji za případnou odpověď.
Re: Vypadavání signálu
Toto samé mi dělala CD 779Esprit - na vteřinu vypadával digitální signál, takže v nahrávce či reprodukci pauza. Nikod nikdy nepřišel na to, čím toje. Neopraveno ani po 3 nebo 4 servisních zásazích včetně výměn kondenzítorů...Sony vlastnostHunzek píše:Zdravím,přátelé kvalitního zvuku.Mám propojenou DAT Sony PCM-R 700 se Sony CDP-557 ESD koaxiálem od Audiquest,poslouchal jsem přes převodník z DATky a stane se že občas vypadne signál takže to bude veliký problém při nahrávání.U cinch propojení jsem to nezaznamenal.Čím by to mohlo být ?? Děkuji za případnou odpověď.

Re: Vypadavání signálu
Zdravím Zdeny a děkuji za odpověď,mrknu se ještě po cizích fórech ale nejspíše nic přímého nedohledám.Jedině přes klasiku cinch a bude klid,jen mě mrzí že to nepůjde přes coax.Chtěl jsem porovnat rozdíl.Pořizoval jsem ho čistě pro toto propojení,nejspíše půjde na kupku za dalšími háďátky