Zapojení zesilovače a AVR s bednami

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
jokopen
Příspěvky: 28
Registrován: 24 led 2017 11:01
Kontaktovat uživatele:

Re: Zapojení zesilovače a AVR s bednami

Příspěvek od jokopen »

BVa píše:
24 dub 2021 14:52
Urob ako myslíš a nepýtaj sa, keď si aj tak už rozhodnutý..
Ptát se snad můžu na co chci, je to fórum a nebo snad ne? Raději bych napsal, neodepisuj když se nechceš normálně bavit ale jen arogantně komentovat ;) schválně by mne zajimalo, jestli sis tady šel taky pro radu a nebo v jakékoliv diskuzi nebo vláknu jen nesmyslně komentuješ a nemá to žádný efekt *2thumbsup*

jokopen
Příspěvky: 28
Registrován: 24 led 2017 11:01
Kontaktovat uživatele:

Re: Zapojení zesilovače a AVR s bednami

Příspěvek od jokopen »

rimidalv píše:
24 dub 2021 14:59
Jj.
Lidská blbost nezná mezí.

Zapoj si to jak chceš a neptej se!
Máš pravdu, nezná... Ale z toho co jsi napsal jsem si opravdu nic neodnesl, možná bys udělal lépe, kdyby jsi nepsal nic než tohle 😉 normálně jsem se slušně zeptal a chtěl to probrat.. Vidím, že takových super specialistů jako ty je tady víc...

Uživatelský avatar
PítrsPraha
Příspěvky: 3990
Registrován: 05 pro 2013 10:13
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Zapojení zesilovače a AVR s bednami

Příspěvek od PítrsPraha »

Cistym resenim je stereo zesilovac s funkci Home theater bypass (nebo podobne nazvanou). Arie by si urcite zaslouzily lepsi zesik nez X-I125.

Jinak vic pokory by od tebe neuskodilo, kdyz zadas o pomoc.

BVa
Příspěvky: 2689
Registrován: 11 srp 2008 11:50
Kontaktovat uživatele:

Re: Zapojení zesilovače a AVR s bednami

Příspěvek od BVa »

jokopen
Položil si otázku, normálne som ti odpovedal podľa mojich skúseností s takýmito "experimentátormi"... Dostal si odpoveď aj s nasledovným vysvetlením prečo, ale tebe to nevyhovuje, alebo si možno vôbec nepochopil kde je riziko... A to sa ti zdá arogantné komentovanie?? Bež do pr...le . A môžeš sa sťažovať aj na lampárni..*thumbs down* .
A mimochodom, zosilňovače vyrábam cca 30 rokov, odvtedy odhadom 2500 kusov. ;)
BVaudio, výroba a predaj

Bazi 36
Příspěvky: 1142
Registrován: 04 lis 2017 16:20
Kontaktovat uživatele:

Re: Zapojení zesilovače a AVR s bednami

Příspěvek od Bazi 36 »

Přesně tak, jakopene, všichni jsou tady chytrý až do Německa a přitom nikdo nemá ani tucha, co jseš vlastně zač. Kdyby to někoho zajímalo, tak se tazatel jakopen, coby fyzická osoba, přihlásil (po vypadnutí těch Rusů) do tendru na dostavbu Dukovan, což o jeho elektro erudici už přeci jen něco vypovídá, nebo né?
takže jakopene, zapoj si to přesně jak říkáš a nenech se nikým odradit...žiješ jenom jednou!

jokopen
Příspěvky: 28
Registrován: 24 led 2017 11:01
Kontaktovat uživatele:

Re: Zapojení zesilovače a AVR s bednami

Příspěvek od jokopen »

Jo dobrý, každopádně díky všem těm, kteří měli nějaké tipy, věcné rady a nějaké nápady a ne jen hejtovali a první co je napsali že je to na hpvno, bez jakékoliv rady.. Ja vznesl dotaz, chtěl se v pohodě a hlavně slušně pobavit, probrat to.. Slušně jsem se zeptal, slušně odpovídal...

jokopen
Příspěvky: 28
Registrován: 24 led 2017 11:01
Kontaktovat uživatele:

Re: Zapojení zesilovače a AVR s bednami

Příspěvek od jokopen »

PítrsPraha píše:
24 dub 2021 18:13
Cistym resenim je stereo zesilovac s funkci Home theater bypass (nebo podobne nazvanou). Arie by si urcite zaslouzily lepsi zesik nez X-I125.

Jinak vic pokory by od tebe neuskodilo, kdyz zadas o pomoc.
Na zesík ve stereu jsem se neptal, tam jsem spokojený, nevadí... Každopádně děkuji za radu a názor od Tebe... S tou pokorou, hele nic zlého jsem zde nenapsal.. Poprosil jsem o radu, založil téma, rád si vyslechl všechny rady... Ale proč hned tak arogantní a jednostranné...
Jsem v tomhle laik, klidně se přiznám..V tomhle se neorientuji, máš úplnou pravdu, prostě bych rád poslouchal stereo a občas si pustil film nebo nějaký multikanál.... V pohodě... Když to tedy jinak než přes propojení zes s AVRkem, nebo střídání reprokabelů, nebo s druhým celým systémem, nebo s prepojovačem mezi zes, AVR a repro nejde pak v pohodě.. Dám na to 😉 opravdu mi upřímně šlo jen o to se poptat a zkusit zkonzultovat s chytřejšími a zasvěcenějšími třeba jako jsi ty, jestli by nebyla jiná cesta, případně jestli ta má je bezpečná a nebo není ještě další 😉 nic ve zlým... Ale takové okamžité, ukvapené komenty a docela arogantní mne mrzí... Nikoho jsem nechtěl pohoršit.. Troufám si říct, že bych se teď ani nedivil klukům, začínajícím Hifistům, kteří jsou úplně na začátku a opravdu neví vubec nic,a chtěli by začít poslouchat muziku, že se budou bát přijít si tady o radu... To je smutné 😔

jurajc
Příspěvky: 20
Registrován: 01 led 2016 13:02
Kontaktovat uživatele:

Re: Zapojení zesilovače a AVR s bednami

Příspěvek od jurajc »

ahoj, mozno som prehliadol tvoj zdroj hudby ale ak ho budes mat tak co ti ho brani zapojit do stereo zosiku a filmy a podobne z AVR do zosiku??

Oldear
Příspěvky: 1036
Registrován: 23 kvě 2017 17:58
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Zapojení zesilovače a AVR s bednami

Příspěvek od Oldear »

Je to sice nestandardní řešení, dle mně takový polopaskvil, ale když to chceš, tak to jde vyřešit. Kup si něco takového : https://www.horizontrading.cz/Dynavox-A ... escription
a máš jistotu, že se Tě to nepotká.

jokopen
Příspěvky: 28
Registrován: 24 led 2017 11:01
Kontaktovat uživatele:

Re: Zapojení zesilovače a AVR s bednami

Příspěvek od jokopen »

*palec* Děkuji moc za tip

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host