Zesilovač k repro Focal Spectral 40th

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Leony5
Kontaktovat uživatele:

Re: Zesilovač k repro Focal Spectral 40th

Příspěvek od Leony5 »

A hlavně chtít po někom aby mu poradil jaký zesilovač si má pořídit je hloupost, zesilovač by si měl vybrat sám, podle sebe, a svého gusta. Poslouchat ho bude on, a nikdo jiný.

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

2 Liamee
..je potřeba nemít drahý repro a k nim levnej zesilovač...
V tomto prípade (debata s Adrianom k Usher Mini One) sú boxy, s ohľadom na to čo objektívne dokážu (kmitočtový rozsah, citlivosť, povolený príkon) enormne predražené. Platí sa za značku a dobrý pocit ;)

adrian
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od adrian »

Mne sa zvuk Usher-ov páčil, preto som sa v tej dobe rozhodol že BV Audio Pre1 a PA300SSE predať. K Usherom sa viac hodil Electrocompaniet Eci 5 mk2. BV audio mi hralo predtým s Aurum Cantus M103 Melody a to bol ich rovnocenný partner,hralo to výborne. Po Mini One DMD som zakúpil Mini Two DMD /5000,-eur/ a k nim kúpil Leben CS660p /7900,-eur/. Nakoniec som skončil u Harbeth SHL 5 / 3000,-eur/ s Lebenom a bol som vysmiaty niekoľko rokov.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

Ono to přece není ani jen o výkonu nebo jen o ceně. Zajímavé je, že u D-éčkových monobloků se o kontrole beden vůbec nediskutuje. Prostě tam je a všichni to uznávají. 8-)
Mám systém ze dvou paralelně spojených 4ohm párů, nominálně+ tedy 2ohm systém s reálnými poklesy pro některé frekvence někam pod 1ohm. A/Bčka to lépe nebo hůře zvládaly, D class V3 MONO to vůbec neřeší a hrajou jak z praku...

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

A pak to DF zabije pasivni vyhybka

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

Mám systém ze dvou paralelně spojených 4ohm párů, nominálně+ tedy 2ohm systém s reálnými poklesy pro některé frekvence někam pod 1ohm
Dva paralelne spojené nominálne 4ohmové reproduktory na kanál, s poklesmi výslednej impedancie pod 1ohm je technický nezmysel a nepodarok.. *thumbs down*

Odpovědět