Debut

Prostor pro milovníky poslechu LP
nstar
Kontaktovat uživatele:

Re: Debut

Příspěvek od nstar »

dobre, ak je to origo cele od Projectu tak to vyjde este lacnejsie a to o dost. Ten kryt samozrejme akceptujem, to som si len tak povzdychol. Keby som to vedel kdesi porovnat nazivo Debut esprit a Genie, takto mozem len tipovat a porovnavat papiere
dik za promptnu odpoved

nstar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nstar »

kde by sa dalo dopatrat kmitoctovych charakteristik jednotlivych strojov? Toto ma stve, ze takmer nikto nikde neuvadza / nechvali sa...
+-3db, co mi to pomoze???

nstar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nstar »

zdar, prosim o radu, ked polozim headshell hore nohami tak, ze mi ihla trci smerom nahor / Tesla nc 420 ako maju byt pripojene kable podla farby...myslim z prenosky na konektor do ramienka? Guglim co to da ale najst to nemozem...
diky moc az by ste to vedeli niekto jednoducho nakreslit alebo vysvetlit bud velmi rad

nstar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nstar »

zdar, prosim o radu, ked polozim headshell hore nohami tak, ze mi ihla trci smerom nahor / Tesla nc 420 ako maju byt pripojene kable podla farby...myslim z prenosky na konektor do ramienka? Guglim co to da ale najst to nemozem...
diky moc az by ste to vedeli niekto jednoducho nakreslit alebo vysvetlit bud velmi rad

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

Levý kanál + bílá barva
Levý kanál - modrá
Pravý kanál + červená
Pravý kanál - zelená

Pokud ty vodiče nejsou barevně rozlišeny, což u starých gramofonů tak bývá, pak je třeba změřit ohmmetrem, bez připojené přenosky - mohlo by ji to poškodit, který vývod kam vede a podle toho to připojit

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Asi takto:
Obrázek

;)

nstar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nstar »

diky za odpovede...ja ked sa na ten drziak pozeram zpredu teda od ihly a ta je pritom otocena nahor, tak dolu vlavo mam biely a vpravo cerveny priletovany. Ostavaju mi volne horne piny, kam naletujem z tohto pohladu zeleny a kam modry?

nstar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nstar »

diky za odpovede...ja ked sa na ten drziak pozeram zpredu teda od ihly a ta je pritom otocena nahor, tak dolu vlavo mam biely a vpravo cerveny priletovany. Ostavaju mi volne horne piny, kam naletujem z tohto pohladu zeleny a kam modry?

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

Pod bily dej modry a pod cerveny dej zeleny

nstar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nstar »

diky chlape spravim to tak

Odpovědět