Jak postupujete, když chcete svá LP šetřit před opotřebením, případně poslouchat i jinde než doma - to hlavně.
Jedna možnost je analog - cívkový magnetofon (který si ovšem nepustím v autě, nebo dílně

Druhá je digitál.....použít stolní audio CDR vypalovačku - tam mě připadá velká omezenost volby médií a jejich kvality, nebo PC, zvukovou kartu a ext. vypalovačku ?
Jako PC mám už jen NTB, takže zvuková karta (AD/DA převodník) připadá v úvahu jen externí - tady zcela tápu jakou.
To samé vypalovačka - použít interní v NTB, nebo externí...
Jde mi o slušný výsledek - cena je také důležitá, ale nemusí být nutně nejnižší.
V principu nepotřebuji záznam upravovat - pokud ho půjde z LP kvalitně přehrát, poslouchám ho jak je,
Ještě další otázka, která to vše komplikuje, je životnost CDR....
Jinak nejraděj poslouchám CD z Denonu DCD735, Marantze 67mkII, CC z Teacu 2020S a Technicsu M253X přes zesilovač Marantz PM80MkII. Lehká slabina jsou repro - 3pásma Shany v cenové relaci 15.000,- (2 pol 90let) - už léta sháním sloupy Phonar P30, nebo 40, které mě při poslechu uchvátily svou přirozeností.
Je pravda, že po 10 letech, kdy jsem se tomuto koníčku nevěnoval, si občas připadám, jako návštěva z pravěku....tak buďte prosím shovívaví