KAB EV-1
KAB EV-1
Zajímá mne tato jednoduchá pračka vinylů. Cena se venku pohybuje kolem 150 doláčů. Dá se pořídit někde v Česku ?
- enregistree
- Kontaktovat uživatele:
Re: KAB EV-1
Prodava primo jen na kabusa.com, myslim.
Vyzkouset si ji muzes u me (smile).
Vyzkouset si ji muzes u me (smile).
Minulý týden mi dorazil z kabusa.com. Platil jsem cca 1100,- Kč DPH a clo. Čekal jsem na něj zhruba měsíc po objednání. Čekání i investice se vyplatila.
Tak jak jste s pračkou spokojeni ? Taky o ní přemýšlím.
Mám ji už cca půl roku a vypral na ni asi 150 LP. Naprostá spokojenost.
A jak řešíš roztok? Kupuješ origo, nebo děláš podle návodu - 25% isopropylalkohol - 75% destilka + 3-4 kapky smáčedla? A nějak na jejich stránkách nemůžu najít ceny dopravy do EU. Díky.
Kupuji originál roztok. Kdysi jsem koupil nějaký roztok na eBay. Byl to koncentrát na 5 litrů. Vyšlo to na cca 500,- Kč. Název roztoku si už nepamatuji. Ředil jsem to destilkou z lékárny.
Cena poštovného z Kabusa je 18 nebo 30 dolarů, podle způsobu odeslání. Ceny poštovného pošlou v e-mailu s ostatními platebními údaji.
Cena poštovného z Kabusa je 18 nebo 30 dolarů, podle způsobu odeslání. Ceny poštovného pošlou v e-mailu s ostatními platebními údaji.
Díky za info. A kdybys našel někde tu tekutinu z e-baye, b yl bych Ti vděčný. A na jaký vysavač to máš napojený? Stačí obyčejný, nebo nějaký s vodním čištěním?
Mám to napojené na vysavač VAX:
http://www.vax-cr.cz/vysavace/vax-7151-standard/.
Čistící koncetrát:
http://www.ebay.pl/itm/LArt-Du-Son-Reco ... 35bb12abf6
http://www.vax-cr.cz/vysavace/vax-7151-standard/.
Čistící koncetrát:
http://www.ebay.pl/itm/LArt-Du-Son-Reco ... 35bb12abf6
- enregistree
- Kontaktovat uživatele:
Myslim, ze vyber luxu neni tak dulezity. Tekutina se zachycuje do tela pracky a do luxu jde jen vzduch.
Je dobre, kdyz je vyvod vysavace jinde, nez v mistnosti, kde se desky cisti - vysavac neviri vzduch, zvireny prach se neusazuje na ciste desky. To je maly bonus za vetsi pracnost pri obsluhovani tehle pracky oproti typum s integrovanym sanim…
Tekutina se da vyrobit dle navodu na netu ze tri chemikalii a preferuji ji pred kupovanim originalni smichane vyrobci.
Cituji:
- 3 parts distilled water (triple distilled, de-ionized) - 1 part Isopropyl alcohol, 70% commonly available but 91% lab grade preferred. - A few drops of photographic wetting agent – if possible Triton X-100, Triton X-110 or Triton X-115 or Monolan 2000, not Kodak Photoflo which is ‘reputed’ to leave a residue (though used by some). Recommended is 12 drops per gallon or 2-3 drops per litre, though some use up to 8 drops per litre. If you add too much, the fluid gets sudsy on the record.
Pouzivam Isopropyl alkohol, 99.5% min.
Je dobre, kdyz je vyvod vysavace jinde, nez v mistnosti, kde se desky cisti - vysavac neviri vzduch, zvireny prach se neusazuje na ciste desky. To je maly bonus za vetsi pracnost pri obsluhovani tehle pracky oproti typum s integrovanym sanim…
Tekutina se da vyrobit dle navodu na netu ze tri chemikalii a preferuji ji pred kupovanim originalni smichane vyrobci.
Cituji:
- 3 parts distilled water (triple distilled, de-ionized) - 1 part Isopropyl alcohol, 70% commonly available but 91% lab grade preferred. - A few drops of photographic wetting agent – if possible Triton X-100, Triton X-110 or Triton X-115 or Monolan 2000, not Kodak Photoflo which is ‘reputed’ to leave a residue (though used by some). Recommended is 12 drops per gallon or 2-3 drops per litre, though some use up to 8 drops per litre. If you add too much, the fluid gets sudsy on the record.
Pouzivam Isopropyl alkohol, 99.5% min.
1100 Kč? To je nějak málo, ne? Když na kabusa.com je uvedená cena za KAB EV-1 169 USD...Slavek69 píše:Minulý týden mi dorazil z kabusa.com. Platil jsem cca 1100,- Kč DPH a clo. Čekal jsem na něj zhruba měsíc po objednání. Čekání i investice se vyplatila.
- enregistree
- Kontaktovat uživatele:
Cena KAB cca: 210-220 USD vcetne dopravy (hruby odhad, uz si nevzpominam) + clo a DPH = celkem sakumprask 5 200 az 5 500 Kc.
Tak to už je jiná... S takovou cenou jsem počítal...enregistree píše:Cena KAB cca: 210-220 USD vcetne dopravy (hruby odhad, uz si nevzpominam) + clo a DPH = celkem sakumprask 5 200 az 5 500 Kc.

Ta cena 1100,- Kč byla samozřejmě jen za DPH a clo + poplatky poště za proclení. K tomu ještě připočíst cenu 169 dolarů za KAB + poštu.THresil píše:1100 Kč? To je nějak málo, ne? Když na kabusa.com je uvedená cena za KAB EV-1 169 USD...Slavek69 píše:Minulý týden mi dorazil z kabusa.com. Platil jsem cca 1100,- Kč DPH a clo. Čekal jsem na něj zhruba měsíc po objednání. Čekání i investice se vyplatila.