Jestli něco děláš špatně to nevím

Podle mne je u toho velké riziko poškození desky, muselo by se vyřežit zakrytí hubice látkou podobnou jaká na odsávací štěrbině pračky. Každý určitě zvažuje investice, ale cena větší zbírky desek bohatě převýší cenu pračky. Při menším množství LP je už lepší si to nechat vyprat ve studiu, kde to nabízí a kde současí ceny bývá i antistatický obal. Bez výměny/přidání obalu nemá smysl desku prát.gotzila píše:Kdybych si namíchal onu kapalinu,dal na desku,jemným katáčem bych ji vyčištil a potom vysušil vysavačem.Co vy na to? A protože nejsem milionář a nikdy bohužel nebudu abych si kupoval pračku atd, raději si koupím desky,když na ně budu mít.
Má to malý háček, pokud bude použit silný vysavač a deska bude chycena šroubem přes středový otvor, tak se prohne a přisaje k odsávacímu raménku. Zkoušel jsem to na OKKI, tím, že jsem se snažil podržet raménko nad deskou, ta se ale vždy prohne. Musela by se fixovat k otočnému talíři, např podtlakem což by ale dost komplikovalo konstrukci.TAB píše:Odsávací raménko bude napojeno na silný vysavač na koberce a bude 1mm nad deskou takže se jí nebude dotýkat a sametové stěrky nezatlačovat bordel zpět do drážek, které budu čistit před ramínkem kartáčkem... Myslím si, že takto by to mělo být nejlepší způsob. Co na to říkáte??
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti